ANDRAS ORD OM BLOGGEN

Efter jag publicerade ATTRAKTIONSLAGEN – MINA FYRA TIPS fick jag denna fina kommentar.

Hej!!
“Snubblade” över detta inlägg idag och har nu surfat runt någon timma och hittat så mycket tröst och hjälpande!! ❤❤🙏❤❤
Tusen tack!!!❤ 

Du dök upp i mitt flöde på Instagram och jag hamnade på din blogg och inlägget om etiketter. Attraktionslagen gjorde sitt för det var precis det inlägget jag behövde läsa just idag för att förstå djupare mig själv och andra i min resa att hitta mig själv 💖 TACK för att du skrev och publicerade det inlägget. 🙌 Jag önskar dig fortsatt lycka i livet och att dina drömmar slår in. Ha en fortsatt fin fredag 💖/Terese

Hej Anki

Tyckte mycket om det jag läste i ditt inlägg Den dåliga självkänslan för jag kände igen mig så mycket i det du skrev. Jag är en kvinna på 55 år som mediterar varje dag och arbetar tillsammans med attraktionslagen men det gör jag i hemlighet. Råkade berätta en gång under en tjejmiddag om detta och jag trodde aldrig mina vänner skulle sluta skratta. Jag kände mig så liten och ensam i mina tankar och det jag tror på! Jag tycker du är modig som vågar berätta och skriva om det. Tack för att du gör det! En dag kanske jag också vågar prata om det igen.

Kram Liselott

Jag är tacksam för allt du delar med dig. Ibland känns det som om du skriver direkt till mig. Jag gör dina reflektioner som du tipsar om och det känns som om det hjälper. Tack för att du delar med dig med dina texter och funderingar!

Kram Lisa

 Ser fram emot fredagarna då jag kan läsa dina nya blogginlägg. Du skriver så närvarande som om vi satt mitt emot varandra och pratade. Önskar fler boktips.

Kram och tack från Karin