Andras ord om min e-bok

Jag har skrivit ut din e-bok och köpt mig en reflektionsbok. Varje morgon jobbar jag med mig själv i de olika övningarna och reflektionsmomenten. Känner mig motiverad till en gladare vår. Tack

Tack för att jag gratis kan ladda ner pdf:en Livet – Här och Närvaro! Har gjort det och lagt en kopia på jobbet. Nu sitter vi och reflekterar vårt inre mående istället för att prata om barngruppen på våra raster 😍 Behövligt!

Hej Anki

Tack för din e-bok Livet – Här och Närvaro. Jag och min tonårsdotter har nu också skrivit ut den och bläddrar i den tillsammans varje kväll som om det var en receptbok. Hur mår vi idag? Vad behöver vi stärka och jobba med idag? Vi har även köpt ett varsitt reflektionsblock som du tipsat om som vi skriver i dagligen. Min dotter är mobbad i skolan och har därför mycket dåligt självförtroende och tycker att hon är ful och dum i huvudet. Det gör mig både ledsen och hjälplös. Är ensamstående mamma och känner att jag inte hinner med allt jag vill göra för henne. Hittar inte rätt ord att säga då jag alltid får till svar att ”äsch så där säger du bara för att du är min mamma och måste vara snäll mot mig”. Vi tycker om hur du skriver, det är lätt att förstå och nu följer vi båda även din blogg och längtar efter en till e-bok från dig. Dina ord hjälper oss båda två.

Tacksam för att du delar med dig!

Vilken inspirerande sida och vilken inspirerande e-bok! Stycket -Vem hjälper hjälparen- fick mig att reflektera över vem det är jag hjälper? Mej själv eller andra? Du fick mig mer pepp på att bli lite mer ego och kanske våga säga nej till andra lite oftare än mig själv. Tack för att du inspirerar!