NÅGRA ORD OM MINA SMYCKEN

 Hej Anki! Vill tacka för trevligt bemötande och snabb leverans! Är supernöjd med mitt malahalsband KÄRLEK. Ett halsband jag kommer att bära ofta. //Sara A

♥ När jag höll mitt armband GROUNDED ENERGY kände jag hur full av kraft den var! TACK! Precis vad jag behöver nu. Tack för snabb leverans också. //Annika

♥ Ett smycke som skapats med omsorg och kärlek, det kändes på en gång. Jag behövde också mitt armband ganska snabbt då jag kom på i sista sekund att jag skulle ge bort det i present.  Det fixade Anki. //Liselott

♥ Jag är så nöjd över mitt nya smycke SAT NAM . JAG ÄR SANN. Att Anki skänker en del till Maskrosbarn också känns extra bra i hjärtat. //Marianne

♥ Beställt två stycken CHAKRA ARMBAND HOWLIT, en till mig själv och en till min syster. Båda kom i en varsin smyckespåse med fin text till. Så nöjda båda två. TACK! //Anna

♥ Jag var med på en av Ankis distanshealing. När jag vaknade på morgonen skrev jag i min dagbok – Allting har två sidor – och hade en härlig känsla inom mig. När jag sen gick in på Ankis sida och såg att hon hade ett armband som har namnet – ALLTING HAR TVÅ SIDOR – Hallå! ett tecken på att det är ett armband som jag bara måste ha runt min handled! //Annika

♥ Tack för snabb leverans och vackert smycke. Härlig färgkombination i armbandet POWER. Ett vackert smycke och trevligt bemötande. Jag återkommer snart igen. //A-K