Inspirerande ord och mejl

I veckan fick jag ett mejl från en kvinna som jag aldrig träffat personligen, det enda jag vet om henne (nu) är att hon följer mig på Instagram och läser min blogg. Märk då min glädje och min förvåning då det plingade till i min mobil en dag och jag möttes av dessa inspirerande ord; 

Jag är av den filosofin att jag vill lyfta andra människor och glädjas med andra när det går bra för dem. Kortfattat, kan jag hjälpa då vill jag hjälpa. Att få respons för att jag nått fram till en annan människa genom mina ord eller via mina Instagrambilder värmer oerhört i mitt hjärta. Tänk att någon tog sig tid för att lyfta mig med sina peppande kommentarer och komplimanger. Tacksam!

Att inspirera och att stötta både sig själv och andra är oerhört viktigt, så låt inspirationen, komplimanger och peppande ord sprida sig som ringar på vattnet!

Dubbel glädje

För viste du om att forskningen visar att om man stöttar och hjälper andra människor genuint med hjärtat och utan själviska motiv, kan det förlänga ditt liv. Eftersom det aktiverar områden i  hjärnan som är kopplad till belöning.

Umgås med positiva människor det smittar av sig…

precis som negativa människor gör.

Sträck ut din hand

… Säg en komplimang som du menar från djupet av ditt hjärta till en medmänniska som du träffar idag. Har du en innesittardag, skicka då ett sms istället.

Nu önskar jag er alla en fin lördag och en Kärleksfull fortsättning på helgen. Kramar finns som alltid till er alla!

Kram och kärlek!

//Anki