Hej alla fina bloggläsare ♥

Under januari har inte bloggen blivit uppdaterad så ofta som jag hade önskat. Men det har sina förklaringar. Jag har inte varit lat utan ni som följer mig på Instagram vet att jag har varit med i en skrivutmaning från Litterära Konsulter. En toppeninspirerande utmaning som satt lite eld-i-baken på mitt egna skrivande. Dessutom finns en chans till att få en plats i Författarateljén som leds av Ann Ljungberg. Där kommer man få stöd från henne samt runt 20 diplomerade lektörer under resten av året! Vem vill missa en sådan chans till ett fantastiskt pris? Inte jag i alla fall.

Mitt manus som jag jobbar på nu är nästan färdigt och min önskan och förhoppning är att ge ut boken under våren 2018. Mitt fokus har därför legat på Instagramutmaningen samt på mitt bokmanus. Det har varit tillräckligt för en utmattad hjärna. Ni vet, allt för många bollar i luften är ingen hit för en med utmattningssyndrom.

Nu är dock utmaningen till ända och lite mer fokus kommer därför finnas här på bloggen. Lite fler mindfulnessövningar, rawfoodbollar samt  andra tips och utlottningar för knopp och kropp. Kan dock meddela att jag inte vann Instagramutmaningen, men som sagt, den har gett mig mycket ändå.

Har du också en önskan till att skriva? Kanske finns drömmar om att ge ut din bok men saknar inspiration. Ett hett tips som jag själv har hakat på, vill jag ge till dig nu. En gratiskurs i skrivande. Under 26 veckor får du ett mejl från Ann Ljungberg där hon delar med sig av matnyttiga tips.

Jag har skrivit genom hela mitt liv, att sätta ord på mina känslor har varit förlösande för mig. Men att få bolla med andra som också har en skrivdröm, som dessutom delar med sig av tips och tankar har gjort att jag har vuxit i mitt skrivande.

Önskar er alla en fin fortsättning på dagen.

Stor kram till er alla!