Bokdebutant

Jag har som många andra en dröm om att bli författare och jag är nu i slutskedet på att ge ut min första bok. Sätter jag mig ner och verkligen tar in orden – min allra första bok – bubblar det som sockerdricka i blodet och fjärilar dansar disco i magen! Det är en dröm som jag haft sen barnsben och som nu äntligen är inom räckhåll! Då boken inte gått till tryck än så är titeln fortfarande lite hemlig men håll ut, snart kommer ”hela paketet”.

Bokens innehåll

Boken är en självbiografi där jag skriver från hjärtat om vår IVF behandling, In Vitro Fertilisering, som jag och min dåvarande sambo Andreas genomgick 2012. Bemötandet från vården, vänner och bekanta. Hur jag har jobbat mentalt för att komma vidare efter en stor sorg och en gnagande känsla av misslyckande. Att vara en kvinna men ändå inte lyckas med något som tycks vara så normalt, som att bli gravid.

Hur det är att leva som ofrivillig barnlös i en värld som är full av påminnelser.

Testläsare

Det är alltid bra att låta någon annan läsa det man har skrivit. Flyter texten? Upprepar jag mig i meningar och ord? Är det över huvudtaget intressant det som jag skriver? Jag har därför använt mig utav testläsare och bett dem läsa med kritiska ögon. Vad de tänker om mitt bokmanus kan ni läsa HÄR.

Ger ut min bok själv

Jag har valt att själv ge ut min bok. Har köpt ett författarpaket på Vulkan och via det paketet får jag bland annat hjälp att blir publicerad och få min bok synlig på bland annat Bokus och Adlibris. Min bok kommer även finnas med på listor över de böcker som bokhandlar kan välja att ta in.

Några sidor för/om egenutgivning som jag hittat och som jag också tycker låter intressanta är bland annat:

Tro på dig själv och på din bokidé! Det är aldrig för sent att få sin dröm uppfylld.


Do what makes you happy!


Kram och lycka till er alla!

LIVET – HÄR OCH NÄRVARO

Ni har väl sätt att jag delar med mig av en gratis e-bok eller pdf om personlig utveckling och mental träning? Där jag skriver och berättar om egna upplevelser och reflektioner som hjälpte mig ut ur utmattningssyndrom.

Klicka på bilden och läs mer om bokens innehåll och hur du kan få den.

Båda formaten är helt och hållet kostnadsfria.