Du är inte ensam

Är en bok som jag fått av en vän och som stått i min bokhylla under flera år. Nu har den äntligen fått tittat fram och blivit läst.

Men först lite om min bokdebut… Hur går det här?

Häromdagen skickade jag mitt bokmanus till mina testläsare för en sista check. Har valt att ha med reflektioner från några av mina testläsare i slutet av boken och jag har gjort lite ändringar sen sist de läste. Ville ge dem en chans att känna om det de skrev om min bok då, känns rätt för dem i dag innan manuset skall skickas till tryckeriet.

Efter jag tryckt på skicka-knappen kokade jag mig en kopp te, och tog mig tid att titta i min bokhylla och hittade denna bok -Du är inte ensam av Maria Scherer.

Recension – Du är inte ensam

Boken är en mycket lättläst bok som handlar om en inre resa genom själens och känslornas värld. Att texten delas upp med korta citat och tänkvärda meningar, är ett stort plus i kanten. Recenserar boken med en reflektion som jag skrev i en skrivutmaning på mitt Instagram-konto i slutet av januari i år: Genom att endast skrapa lite lätt på ytan så kan en helt ny värld träda fram. Dolda tankar, känslor och minnen som kopplas ihop med nuet. Förstår man den sammankopplingen, det är då man kan ta steget och förändra.

   ”Eftersom vi lever i ett kroppsinriktat samhälle, har det alltid varit mer accepterat att klaga över fysiska problem – men något suspekt att tala om att det gör ont i själen.” Rader ur boken, Du är inte ensam av Maria Scherer.

En fin bok som fick mig att reflektera.

Kram och kärlek till er alla!

//Anki