Höstlov och läslov

Nu är det slutet av höstlovet, eller som det också kallas för läslov därför tycker jag att det är hög tid för ett boktips. Bättre sent än aldrig 😉

”Jag tror att vi gör vår väg mycket svårare än den behöver vara. Vår kamp och vårt motstånd mot det som är trasslar in oss i ständigt kaos och frustration – när det egentligen är så enkelt. Var mot andra som du vill att de ska vara mot dig.Och kom ihåg Newtons tredje lag om rörelse: Två kroppar påverkar alltid varandra med lika stora men motriktade krafter. Den energi du skapar och släpper lös i världen kommer du att få tillbaka, på olika sätt.” 

Ett vet jag säkert

Textraderna är hämtade ur boken ”Ett vet jag säkert” skriven av Oprah Winfrey. En bok som jag önskade att jag själv hade skrivit då jag sitter och nickar instämmande till varenda rad som hon har formulerat ner. I denna bok har hon samlat några av sina mest tänkvärda krönikor på ämnen som glädje, tacksamhet, möjlighet och kraft. En bok som jag som varmt rekommenderar och plockar själv fram den då och då, när jag ibland känner mig lite vilsen i tankarna. Eller om jag bara vill känna att ”fy sjutton va bra jag har det.”

boktips

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kram och kärlek!

//Anki