Reiki är en avslappnande behandling med en djupgående verkan som arbetar med orsakerna till problemen och verkar alltid där den behövs som mest. Fungerar lika bra på distans som fysiskt.

Gratis healing på distans

Aktuella tider

Just nu har jag valt att ta en liten paus med att skicka gratis distanshealing. Men kika in här med jämna mellanrum så att du inte missar när jag börjar skicka gratis distanshealing igen.

Kram//Anki

Hur anmäler jag mig?

Du kan anmäla dig på två sätt, antingen via Facebook eller via mejl.

PearlNHarmonys sida på FACEBOOK

Någon dag innan distanshealingen sker lägger jag ut ett inlägg på Facebook där du kan anmäla dig. Skriv i det öppna kommentarsfältet direkt under inlägget om du vill vara med (ej i messenger då jag ibland har problem att svara där).

(OBS! Anmälan görs INTE på Bloggportalens Andliga sida, där bloggar jag bara.)

Anmälan genom mejl

Anmäler du dig via mejl, skriv ditt namn, din bostadsort och vilket datum det gäller. Ni är många som anmäler er härifrån, därför har jag idag inte tid att lämna en kommentar som jag gör på Facebook (där alla anmälningar är samlade på samma ställe). Men jag läser alla anmälningar och ser er.

Hur går det till?

  • Som mottagare behöver du inte göra någonting mer än att gå till sängs med intuitionen om att få distanshealing under natten.
  • Jag rekommenderar att du har ett kollegieblock och en penna bredvid dig. Kanske har något kommit till dig under natten? Ett svar på en fråga som du gått och funderat på…
  • Healingen har en utrensande effekt, drick därför gärna vatten direkt på morgonen för att hjälpa utrensningen på vägen.

GÅVA

Det finns några som vill swisha en gåva som tack för min gratis distanshealing och som även hänvisar till Karmalagen. En kosmisk lag om handling och konsekvens. Jag tar tacksamt emot gåvan. Det går bra att swisha till 070-6520974

Övrigt

Tänk på att detta är en grupphealing och vi är många som deltar, jag kan därför inte fokusera på en individs önskemål.

  • Har du en fråga, ställer du den tyst eller högt för dig själv och ber om ett tydligt svar.
  • Har du ont någonstans ber du tyst för dig själv om extra healing till det stället som du har ont på.
  • Behöver du extra energi för ett kommande möte, ber du tyst för dig själv om extra energi inför det kommande mötet.
  • Eller har du något annat du behöver extra energi till, ber du om det.

Jag tar tacksamt emot tankar och kommentarer om hur du kände under healingen. Det ger inspiration till andra som vill prova på, dessutom får även jag ett gensvar på vad distanshealingen gör för dig.

FRÅGOR OCH SVAR

ANDRAS UPPLEVELSER

VAD ÄR HEALING

Det är lätt att man snubblar när man springer genom livet, stanna upp och andas då och då…

Kram och kärlek till er alla!

//Anki

Följ mig på sociala medier