HEALING PÅ DISTANS

Healing…

… har en stärkande, energigivande och läkande kraft. Efter en healingsession sätter en inre självläkning igång och mina personliga erfarenheter är att jag får mer energi och klarare tankar efteråt.

Läs gärna HÄR vad andra har sagt efter min distanshealing (men också tankar efter mina blogginlägg).

Aktuella tider

Natten mellan måndag – tisdag. 

Anmälningsstopp –> Måndag som natthealingen äger rum, senast klockan 18:00.

Anmälan sker som vanligt, på min facebook sida (när jag lagt ut tråden för det) eller till anki@pearlnharmony.se 

Hur går det till?

 • Som mottagare behöver du inte göra någonting mer än att gå till sängs med intuitionen om att få distanshealing under natten.
 • Jag rekommenderar att du har ett kollegieblock och en penna bredvid dig. Kanske har något kommit till dig under natten? Ett svar på en fråga som du gått och funderat på…
 • Healingen har en utrensande och läkande effekt, drick därför gärna vatten direkt på morgonen för att hjälpa utrensningen på vägen. Om din kropp själv vill det.

Fördelar med distanshealing

 • Du sparar tid och miljö genom att du inte behöver resa.
 • Du kan stanna hemma, sitta bekvämt i din favoritfotölj eller ligga mjukt i din säng.
 • Du känner dig mer avslappnad då du är i din egen miljö.
 • Ett enkelt och bekvämt sätta att kunna ta emot distanshealing om du inte kan resa på grund av hälsan eller av en annan anledning.

Övrigt

Tänk på att detta är en grupphealing och vi är många som deltar, jag kan därför inte fokusera på en individs önskemål.

Har du en önskan, fråga etc. ta med önskan och intentionen när du redan tackar JA till min distanshealing. Energin sätter igång redan vid din önskan, redan när du tackar JA.

 • Har du en fråga, ställer du den tyst eller högt för dig själv och ber om ett tydligt svar.
 • Har du ont någonstans ber du tyst för dig själv om extra healing till det stället som du har ont på.
 • Behöver du extra energi för ett kommande möte, ber du tyst för dig själv om extra energi inför det kommande mötet.
 • Eller har du något annat du behöver extra energi till, ber du om det.

GÅVA

Natthealingen är gratis men jag tar tacksamt emot en gåva. Det går bra att swisha till 070-6520974. Skriv gärna GÅVA som meddelande.

HÄR kan du också hitta frågor som kommit in om distanshealing. Kanske undrar du också något och hittar svaret som du söker.

HÄR kan du också läsa vad andra har sagt.

Jag tar tacksamt emot tankar och kommentarer om hur du kände under healingen. Det ger inspiration till andra som vill prova på, dessutom får även jag ett gensvar på vad distanshealingen gör för dig. Välkommen att höra av dig till anki@pearlnharmony.se 

Varmaste finaste! Vilken gåva du har och hur du formulerar dig i ditt språk när du skriver. Jag blir rörd, berörd och jaaa de stämmer väl in på mig. ÄLSKAR dina pick a card! Du formulerar dig så bra, dina ord är så väldigt lätta att ta till sig. Älskar hur du berättar om dig och det är så befriande ärligt! Jag passar inte heller in i den ”typiska andliga” etiketten.