HEALING PÅ DISTANS

NYTT UPPLÄGG UNDER 2023

Då jag har startat en ny hemsida är därför inte denna sida aktiv längre. Därför rekommenderar jag dig att börja följa mig på Facebook (om du inte redan gör det) eller prenumerera på mitt nyhetsbrev (om du inte redan gör det…) Det är endast på dessa två sidor som information kommer att finnas om kommande distanshealing.

Nytt för 2023

Jag fick en känsla om att göra en förändring i min distanshealing under 2023, och jag lyssnar på min känsla och på min kropp. Nytt år = Nystart.

En gång i månaden, start måndag 2 januari kommer jag sända healing på distans mellan 20:00 – 20:30Kan du inte ta emot på den tiden går det bra att ta emot senare. Intentionen är satt när du tackar ja – energin väntar alltid in dig. 

Jag kommer också börja använda mig av Lee Segers Healingkort. Innan jag gör ett inlägg på Facebook eller Nyhetsbrevet inför den kommande distanshealingen, har jag dragit ett kort som kommer fungera som ett tema. Jag kommer att skriva lite om kortet som jag dragit, vilken känsla jag får in. På så sätt tar jag med mig essensen av kortet in i distanshealingen.  

Nytt för 2023 som jag tidigare skrev, sänder jag endast en gång i månaden (Intentionen är första måndagen i månaden om inget annat uppstår), samt också börja ta 100 kr/gång. 

Mer information om hur anmälningarna kommer att ske uppdateras när vi närmar oss 2023:s första distanshealing. 

Har du missat min nya hemsideadress så har du den här – ankiljungmark.se

Hoppas att du vill vara med under 2023 finaste du. 

Kram Anki