En liten bok om mindfulness

Hitta till lugnet i ditt liv

En liten bok om mindfulness är en bok som bör finnas i varje hem, eller på varje arbetsplats. 96 sidor med mycket enkla mindfulness övningar på fem eller tio minuter, under hundralappen. Övningar, citat, inspiration och reflektioner för att minska stressen och istället hitta till lugnet i ditt liv.

En bok för alla

Mitt boktips vänder sig till en person …

  • … med utmattad hjärna, som också enkelt kan läsa och förstå vad som står
  • … som är nyfiken på vad mindfulness handlar om
  • … som vill förstå en annan medmänniska som lever i ett liv med utgångspunkt från mindfulness
  • … som stressar mycket men vet inte hur man enkelt kan komma till ro
  • … som vill ge bort en julklapp till någon man tycker mycket om, en gåva som leder till ett hållbarare liv

Läs den!

Skillnaden mellan meditation och mindfulness

För er som undrar vad skillnaden mellan meditation och mindfulness är, tryck på bilden nedan så kommer du direkt till ett tidigare inlägg i bloggen som förklarar just skillnaden mellan meditation och mindfulness.


Acceptera det som är

Släpp taget om det som varit

Ha tillit till det som kommer


Önskar dig en fantastiskt helg  Själv ska jag snart sätta mig i en fullmånemeditation. En bra tid där vi kan släppa dåliga vanor, ordentligt klippa energibanden på människor eller händelser som påverkar oss starkt negativt. Släpper taget om sånt som håller oss fast, som inte längre verkar för vårt högsta och bästa. Gör en meditation för något som du vill rensa upp eller balansera. En bra tid att rensa i det undermedvetna.

Kram och kärlek!

//Anki

Föregående inlägg  

Den dåliga självkänslanOm du har gillat det du har läst, dela gärna till dina vänner så att de också kan få ta del av det som du gillat. Väljer du att ta delar ur texten, glöm ej då att hänvisa vart ifrån du hämtat din text.

Kram Anki