FRÅGOR FRÅN LÄSARE OCH FÖLJARE

FRÅGA – DISTANSHEALING

Hur mycket kostar det?

SVAR FRÅN ANKI

Mina distanshealing som jag skickar natten mellan måndag och tisdag är alltid kostnadsfri. Men jag tar tacksamt emot en gåva.


FRÅGA – DISTANSHEALING

Vad behöver jag göra inför en natthealing?

SVAR FRÅN ANKI

Du behöver egentligen inte göra någonting, inte mer än att gå till sängs med intuitionen om att få distanshealing under natten. Läs gärna HÄR för mer information.


FRÅGA – DISTANSHEALING

Hej Anki. Jag läser om andras fantastiska upplevelser efter en distanshealing, men jag känner ingenting efter en healing, kanske möjligtvis att jag sover bättre. Når det fram till mig ändå?

SVAR FRÅN ANKI

Healing kan upplevas på oändligt många olika sätt, vissa känner mycket och vissa känner mindre. Healing är med andra ord lika individuellt och unikt som vi människor är. Men det når alltid fram oavsett vilka upplevelser som du har. Jag tänker att du kan se denna stund som en stund för dig själv i ljus och kärlek, då healing är enligt mig en stor boost av ljus och kärlek som alltid når fram. Kram Anki


FRÅGA – DISTANSHEALING

Hej. Jag undrar om det är vanligt att vakna mitt i natten när distanshealingen ges? B-M

SVAR FRÅN ANKI

Hej B-M. Det är inte vanligt men jag har fått mejl från andra som har vaknat under en natthealing. Jag tänker att det är något energiskifte i dig som hände då. Eller kanske du någon tanke eller känsla i kroppen när du vaknade som kan vara en liten hint/budskap från någon som gått bort?

SVAR FRÅN DELTAGARE

Jag kände mig väldigt pigg när jag vaknade så ett energiskifte är inte omöjligt. Även en molande känsla i magen och mycket tankar på det. En känsla av att vara på väg åt ”fel” håll, bort från min sanning. Vaknade sedan under morgonen med en sjukdomslänsla i kroppen så troligen stämmer det du säger.


FRÅGA – DISTANSHEALING

Hej Anki. Jag var med på din distanshealing inatt. Och till min fråga, vaknade med sådan migrän, kan det bero på distanshealingen eller var det bara en tillfällighet?

SVAR FRÅN ANKI

– Hej och tack för din fråga. Är man spänd innan en healing kan detta leda till en omställning i kroppen, från en inre spänning till ett mer avslappnat tillstånd när blockeringarna släpper, vilket kan leda till att man får exempelvis huvudvärk eller migrän. Andra symtom kan också ibland uppkomma.

Som du skrev i ditt anmälningsmejl så var du stressad, så jag tror att det handlar om en utrensning. Blockeringar som släppte både fysiskt, själsligt och emotionellt. Healing har en utrensande effekt, därför är det bra om man dricker vatten efter en healing. Vattnet hjälper till så att slaggprodukterna snabbare rensas ur din kropp.

Hoppas du mår bättre nu. Kram//Anki


FRÅGA- DISTANSHEALING

Jag läser om hur andra känner värme och lugn efter en healing men jag reagerar starkt efter en healing. Dagen efter blir jag emotionell och gråter mycket. Varför känner jag så mycket när andra får ro? Jag tror att jag har mycket inom mig som ska ut men jag vill också få ro. Kommer jag någonsin få känna värme och avslappning?

Kram Sofie

SVAR FRÅN ANKI

– Hej Sofie och tack för din fråga. Alla människor är unika och upplever därför också på olika sätt. Att du gråter visar på att du har mycket som ska ut och jag kan bara säga – TOPPEN! Det visar att det händer mycket i kroppen och att gråta är i allra högsta grad läkande. Nu blir det bara bättre och bättre. Viktigt att tänka på också, när du vaknar på morgonen, drick vatten och hjälp utrensningen på färden. Va också snäll mot dig själv och döm dig inte för att du gråter. Vi utvecklas alla på olika sätt, ditt unika sätt är att bli emotionell.

Kram och all lycka//Anki


FRÅGA – DISTANSHEALING

Jag har en ganska orörlig kropp då jag sitter i rullstol. Är stressad och ofta orolig. Ibland kan jag få ont i kroppen efter en healing, känns som träningvärk ungefär. Varför?

SVAR FRÅN ANKI

– Genom att du skriver att du har en orörlig kropp så brukar oftast musklerna kortas ner. Vid stress och oro blir också musklerna spända. Genom healing får man hjälp att få upp ett energiflöde i kroppen så att kroppen kan självläka. Detta kan ibland känns som om man har träningsvärk när blockeringar släpper.

Kram och lycka//Anki