Gratis e-bok

Min förhoppning genom att publicera denna e-bok gratis, är att kunna sprida inspirerande tankar och reflektioner till så många som möjligt. Att vi på något sätt gemensamt reflekterar över hur vi kan må bättre, ta mer plats i livet fast på ett ödmjukt sätt. Inte trampa någon annan på tårna för att kunna växa.

Vad kommer du att kunna läsa om?

Egenupplevda erfarenheter, minnen och reflektioner som hjälpte mig genom mitt utmattningssyndrom. Varför jag hamnade där och hur jag tog mig ur det. I e-boken får du även övningar, citat, affirmationer och vackra bilder. Men kanske det absolut viktigaste av allt, varje del avslutas alltid med en självreflektion. En reflektion över dina tanke- och beteendemönster som du kan göra för att växa som människa till ett mer gladare och hållbarare liv.

Köp dig ett vackert anteckningsblock och skriv ner dina reflektioner som kommer att dyka upp. Att skriva ner det som du får till dig och att sen läsa om dem, hjälper dig att växa från insidan och ut!

Du kan välja att ladda ner en gratis pdf eller mejla mig så skickar jag e-boken kostnadsfritt.

Följ mig på sociala medier

Dela gärna också denna e-bok med dina vänner. Blogga om den, skriv ut den och lägg den i fikarummet på jobbet, eller berätta gärna om Livet – Här och Närvaro via sociala medier. Hjälp mig att sprida mina tankar och ord så att den når ut till så många som möjligt.

Tack!

Kram//Anki