Tacksamhet och återhämtning

Hoppas ni haft en skön valborg och fyllt den med det som ni själva önskat.

I år var det första gången som vi inte bjöd in våra bekanta till en stor fest, vi ville bara vara i vila. I Skövde regnade och åskade det från alla håll, så att ligga nerbäddad i soffan, dricka en kopp yogite, lyssna på regnsmattret på rutan, återhämtning och känna tacksamhet att jag har tak över huvudet, var en skön kväll och ett bra beslut.

Seans och Budskap

Vet ni, jag har varit på seans! Det var jättelänge sen sist och när en väninna frågade om jag ville följa med, svarade jag med ett sjungande JA! Även fast jag är medial själv, är det alltid trevligt om någon annan leverar budskap till mig…

Jag har varit på några andra seanser, men den här blev mycket speciell för mig. Det var en hemseans som hölls utav Christina och Johan Ferm. Vi var åtta kvinnor med samma öppenhet för det andliga, och med hopp om att få en hälsning från andra sidan.

Den första påhälsningen som kom med ett budskap, var min mamma. Allt var klockrent, både beskrivningen av henne och även budskapet som jag fick. Den fjärde som kom från ”andra sidan” med ett budskap, var min pappa. Även där var allt precis klockrent! Pappa avslutade med meningen: ”Nu är jag här” tillsammans med en ögonblinkning. När han levde, var vi inte alls överens om andra sidan, han tyckte det var ett stort påhitt och lurendrejerier, förstod inte alls vad jag och mamma pratade om då vi satt och pratade om livet på andra sidan och om budskap. Men som sagt var, nu var han här.

Det var fyra stycken som inte fick en hälsning under seansen som pågick under en timma, men kvällen var inte slut! Alla fick en varsin sittning på ca 15-20 minuter efter seansen. Under tiden några fikade av allt det goda som värdinnan dukat fram, fick vi en och en gå in till Johan eller Christina för att få en personlig hälsning från nära och kära.

Delar av mina budskap var att jag har starka healingenergier och att jag kommer skriva böcker, bland annat en andlig bok och en barnbok. (Räknas min pågående bok om ofrivillig barnlöshet som en barnbok, eller kommer det en till…? För det ligger faktiskt en i bakhuvudet och bubblar…men det är ju det här med tiden…)

Mina tre avslutande kort under denna kväll…

Blev en oförglömlig kväll med skratt, tårar och budskap. En kväll där jag också kunde luta mig tillbaka och bara lyssna. Att få dela detta tillsammans med människor som delar ens intresse, MAGISKT!

Tack alla som läst mitt blogginlägg. Kramar finns som alltid till er alla! Ta hand om dig och varandra. Idag, imorgon och alla andra dagar! //Anki