HEALING INKLUSIVE MEDIAL VÄGLEDNING

Healing inkl medial vägledning

Healing hjälpa kroppen att släppa på spänningar och blockeringar. Mycket effektiv vid att boosta upp din trötthet som orsakats av negativ stress.

Kanaliserad energi används för att rena kroppens energibanor så att livskraften åter kan flöda fritt och ge kroppen en chans att läka sig själv. Energimedicinsk metod som aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån. En djupt avslappnande healing  som fyller på ditt energiförråd.

Mycket effektiv vid stressreducering, både fysiskt, psykiskt och själsligt.

Jag skickar healing först och därefter drar jag några vägledande kort som kan hjälpa dig framåt. Jag använder mig av både tarot och änglakort.

Jag skickar healing på distans. Du mejlar mig så kommer vi överens om en tid tillsammans som passar oss båda. Efter healingen får du ett mejl från mig, vad jag kände och vilket budskap du fått.