Hjärtmeditation och mantra

En mantra/sångmeditation jag ofta gör är hjärtmeditation med mantrat GURU GURU WAHE GURU – GURU RAM DAS GURU. Fritt översatt… Visdom och insikt kommer till dig som en tjänare av det oändliga. Denna meditation pågår i 11 minuter och man upprepar sjungandes detta mantra under tiden.

Mantrat sägs också ge healing och beskydd och skapar en inre frid.

Distanshealing till en vän

Denna mantrasång gjorde jag igår, efteråt satt jag kvar med händerna på hjärtat och tänkte ljus och kärlek till världen. Framför mig ser jag plötsligt en väninna som jag inte träffat på mycket länge. Jag känner samtidigt värk i vänstra benet och spänningar/värk i underarmarna. Jag tänker på henne samtidigt som jag fokuserar på värken/spänningarna som jag har i kroppen. Det är inte min värk utan denna värk som jag känner, är en helt annan. Efter några minuter släpper det och jag skickar ett sms till henne, och skriver vad jag såg och kände. Dröjer inte länge innan jag får ett svar tillbaka.

Men herregud! Jag har haft jätteont i vänster knä i några veckor! Underarmarna isar emmellanåt. Jag bad precis om att det skulle gå över för det hindrar mig i mitt jobb! Gud va häftigt…tack så mycket ♥♥ Du är sååå duktig ♥♥

Dröjde inte länge innan nästa meddelande kom.

Hur bär du dig åt? När jag reste mig nu är min smärta i knät borta 🙂

Ja, vad ska man säga mer än att det finns inga begränsningar för energi… Det blev en omedveten distanshealing till en vän, en vän som bad tyst om hjälp.

Visst är det skönt med en bekräftelse ibland 😉

energi

Mantrasång hjärtmeditation

  • Sitt i lätt meditationsställning (korslagda ben), rak i ryggen, eller sitt långt fram på en stol. Sitter du på golvet, men är ovan att meditera så här. Rulla ihop en filt och lägg under rumpan, detta gör att du blir mer rak i ryggen och slappnar av lättare i meditationen.
  • Lägg vänster handflata mot bröstbenet,placera höger hand över vänster hand.
  • Slappna av i axlar, armbågar och käkar.
  • Slut ögonen, fokusera på ditt hjärta och lyssna eller sjung med i mantrat.

Länk till hjärtmeditationen på youtube

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer att märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kram och kärlek!

//Anki