När livet vill något annat än jaget

Idag hade jag tänkt att dela med mig om hur mina tankar går kring positivt tänkande. Men ibland blir det inte riktigt som jag har planerat… Istället för att förbereda blogginlägget med stödtext och bilder, låg jag nerbäddad hela dagen i soffan i går med ont i båda bihålor, huvudvärk och med höstens första förkylning. Kände att den redan var på väg under helgen så det har blivit mycket vila de sista dagarna.  Men vilket antiklimax det blev i går!

Prioritet nummer ett – återhämtning!

I går la jag dock 100 % fokus på återhämtning, ingefärsshottar, frukter, yogite, nässköljning och vila, (och passande nog fick jag användning av mitt positiva tänkande.) Tack och lov lyssnade jag på kroppen, la undan mina ”måsten” och hade en riktig vilodag. Är lite piggare nu, så pass att jag kommer kunna åka iväg till årets bokmässa 2018. Som jag har längtat! Det är min allra första bokmässa, som jag dessutom kommer att få uppleva tillsammans med min svägerska Helen. Det är inte ofta som vi träffas då hon bor i Östersund, men nu ska vi äntligen få tre hela dagar tillsammans nere i Göteborg.

The Universe has your back

Istället för ett blogginlägg om mina tankar om positivt tänkande, delar jag därför med mig av ett youtube-klipp med Gabrielle Bernstein. En erkänd spirituell coach och föreläsare. Så varsågoda, luta er tillbaka och lyssna på hennes föreläsning – The Universe has your back.


Surrender your goals,

And let faith take the lead


Kram och kärlek, nu tar jag och packar färdigt resväskan och åker till Göteborg! Ses vi där?

//Anki

Tidigare inlägg

Rotchakrat