Ingefärsshot med citron och honung

Inte nog med att ingefära smakar uppfriskande så är den även toppen för hjärta, hjärna, mage och leder. Att sen blanda i citron (som innehåller massor av vitaminer) och honung (som har naturliga antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper) i shotten, då har du gjort dig en riktig hälsobomb!

Det räcker med ca 30 ml, men i morse tog jag en extra stor shot efter min mediyoga-stund. Kände lite kli och krax i halsen då jag vaknade. Det har varit lite rörigt ett tag, lite för mycket stress i kroppen och jag har inte skött mig, vilket visar sig nu. Så, häpp häpp, nu motar vi bort förkylningen!

Receptet är superenkelt och ni hittar det HÄR

Gör det till en vana, starta dagen med en jättegod shot som dessutom är bra för kroppen!

Kram och kärlek!

//Anki