ANDRAS UPPLEVELSER OCH BERÄTTELSER

Ibland är det lättare att andra berättar vad man kan hjälpa till med, än man själv. Att andra berättar hur energiöverföringen kändes och upplevdes. Att andra berättar hur smycket kändes då de håller det i sina händer.

Nedanför kan ni läsa några reflektioner från några mejl och kommentarer som jag fått till mig. Och även några bilder av mina smycken eller inlägg som delats på nätet.

Vill du också synas på min sida? Mejla mig. Skriv då också att det är okej att jag delar med mig av dina ord eller din bild på min sida.

Fullmåne healingen var magisk! Innan jag gick och la mig bad jag om hjälp inför ett möte med försäkringskassan som jag skulle ha på onsdag. Dessa möten stressar mig alltid! Men den här gången kände jag mig lugn och min handläggare lyssnade äntligen på vad jag sa. Det blev ett bra möte och jag var inte tömd på energi när jag gick därifrån. TACK

Lugn, kärleksfull och trygg är tre ord jag kan säga om Anki. Under tiden som jag var hos henne fick jag 100% uppmärksamhet. Att den fysiska reikin utfördes under tystnad gillade jag. 

Kram

Hej Anki

Tack för healingen och ditt svar med vad du kände och fick till dig! Allt var verkligen mitt i prick, både det fysiska och andliga.

Att du hörde musik kändes mkt bra. Jag har problem med relationer och låten du hörde var till hjälp. Jag tar gärna kontakt med dig igen och kommer starkt rekommendera dig till andra.

Stor kram och tack!

Tack för healingen!

För första gången på länge har jag inte haft stress i kroppen på flera dagar, en stress som jag haft i flera år! Vaknar glad och utsövd på morgonen. Tack också för att du tog dig tid att svara på mitt mejl efter första gången. Nu vet jag varför jag är så törstig, att det beror på utrensning. Till er som läser, jag vill varmt rekommendera Anki. Jag har under flera år stressat och haft ont i kroppen, efter 4 distanshealing från Anki känner jag mig som en ny människa!

TACK A-K

YogaKostHälsa delade mitt inlägg som jag la ut på INSTAGRAM, då jag morgonyogat till en av alla hennes mediyoga-videos som finns gratis på Youtube. Till sin delade bild skrev hon även –Läs hennes blogg om det (om mina tankar om mediyoga) och kolla även in hennes superfina smycken! 

Kom i kontakt med Anki då jag snubblade över gratis distanshealing på nätet. Nu är jag en av hennes trogna följare på distans varje onsdag. Sen dess följer jag också hennes blogg. Att läsa om någon annan som har hamnat i en utmattningssyndrom känns befriande. Bloggen får mig att bli observant över mina tankar och mitt beteende och skrivs på ett positivt och vägledande sätt.

Tacksam att jag hittade till hennes sida!

Vilken klockren träff på beskrivningen av mig! Fick en wow-känsla efter att ha läst ditt mejl och svaret på mina frågor. Tack för att du väcker hoppfullheten i mig.

Lotta i Östersund

Nyhetsankaret Anna Lindmarker har här på sig ett av mina malahalsband – KÄRLEK med stenarna rosenkvarts och unakit

Och här är Anna Lindmarker i morgonsoffan med sin hund Plexus och min silverberlock TO INFINITY AND BEYOND

Jag är så tacksam för den distanshealingen som du givit mig. Den har verkligen stärkt mig både psykiskt och fysiskt. När jag varit nedstämd och allt känts jobbigt har din Healing hjälpt mig oerhört mycket.

Känslan när du givit healingen har också varit riktigt häftig. Jag har känt när du börjat och när du har avslutat healingen. Även fast vi är långt ifrån varandra så har vi oftast haft samma bilder och upplevelser. HÄFTIG KÄNSLA!!!

Idag mår jag väldigt bra. Vill även tacka dig för alla goda råd du givit mig om meditation och att tänka rätt. Du är verkligen rätt person att få hjälp om man vill må bra.

TACK från Marianne

Tankar om gratis distanshealing.

Ser förväntansfullt fram mot emot varje healingtillfälle. Jag har lärt mig att slappna av och känna in och känner oftast av ett skönt pirr i hela kroppen. Hade en stark upplevelse en av de första gångerna då det kändes som om jag svävade och liksom lämnade sängen som jag låg på.

Strävar efter att få känna samma känsla igen då det var riktigt underbart. Oavsett hur stark känslan är för stunden vet jag att healingen ger gott varje gång ♥

Tina

Healingen som du har gett mig har hjälpt mig under många år. Den ger extra energi och välbefinnande och mycket god hälsa. Har drömt fina drömmar många gånger samt haft fina upplevelser i samband med healingen.

Tacksam!

Jag har haft turen att få träffa Anki personligen, en ödmjuk kvinna som ser mig under hela tiden som jag var där. Blev förvånad över hennes varma händer, det kändes mycket behagligt då hon la händerna över mitt ansikte, slappnade av direkt. Fick som pirrningar genom hela kroppen då hon utförde Reikin på mig. Det hon sedan berättade var klockrent! Plus i kanten var den sköna ansiktsmassagen som hon började med. Tack, jag kommer tillbaka ♥

Kram Ulla

TACK för en snabb leverans och ett fint knutet malahalsband!

Ett fint mejl från en av mina följare 

Efter en tävling på min FACEBOOKsida fick jag detta fina mejl ifrån den lyckliga vinnaren.