ANDRAS UPPLEVELSER OCH BERÄTTELSER

Ibland är det lättare att andra berättar vad man kan hjälpa till med än man själv…

Skriv gärna om dina upplevelser hur healingen har hjälpt dig. Det ger inspiration till andra som vill prova på, dessutom får även jag ett gensvar på vad distanshealingen gör för dig.

Skriv gärna om dina upplevelser här ♥

Hej Anki

Tack för healingen och ditt svar med vad du kände och fick till dig! Allt var verkligen mitt i prick, både det fysiska och andliga.

Att du hörde musik kändes mkt bra. Jag har problem med relationer och låten du hörde var till hjälp. Jag tar gärna kontakt med dig igen och kommer starkt rekommendera dig till andra.

Stor kram och tack!


Tack för healingen! För första gången på länge har jag inte haft stress i kroppen på flera dagar, en stress som jag haft i flera år! Vaknar glad och utsövd på morgonen. Tack också för att du tog dig tid att svara på mitt mejl efter första gången. Nu vet jag varför jag är så törstig, att det beror på utrensning. Till er som läser, jag vill varmt rekommendera Anki. Jag har under flera år stressat och haft ont i kroppen, efter 4 distanshealing från Anki känner jag mig som en ny människa!

TACK A-K


Omvårdande, kärleksfull och ärlig. Att den fysiska reikin utfördes under tystnad, gillade jag.

Kram


Jag har haft turen att få träffa Anki personligen, en ödmjuk kvinna som ser mig under hela tiden som jag var där. Blev förvånad över hennes varma händer, det kändes mycket behagligt då hon la händerna över mitt ansikte, slappnade av direkt. Fick som pirrningar genom hela kroppen då hon utförde Reikin på mig. Det hon sedan berättade var klockrent! Plus i kanten var den sköna ansiktsmassagen som hon började med. Tack, jag kommer tillbaka ♥

Kram Ulla


Vilken klockren träff på beskrivningen av mig! Fick en wow-känsla efter att ha läst ditt mejl och svaret på mina frågor. Tack för att du väcker hoppfullheten i mig.

Lotta i Östersund


Tack, UNDERBART! Jag fick direkt en värme över min nacke som jag haft ont i under hela julen. I morse när jag vaknade var det onda borta!

Kram!


Tack för all den healing som du gett mig! Den har hjälpt mig att våga tro på mig själv, ha tro och tillit till att det alltid finns någon som vakar över mig. Varje gång du skickat till mig har jag sett en vit ängel breda ut sina vita vingar över mig.

Kram och tack!


Tack för kvällens distanshealing. Den gjorde så jag kunde slappna av och sov hela natten till min väckarklocka ringde och jag måste upp igen.

Kramar från norrland!


Tack Anki för den distanshealingen som verkligen hjälper och som du dessutom ger helt gratis. Tack för att du ger så mycket till mig och andra.

Kram


Healingen som du har gett mig har hjälpt mig under många år. Den ger extra energi och välbefinnande och mycket god hälsa. Har drömt fina drömmar många gånger samt haft fina upplevelser i samband med healingen.

Tacksam!


Jag är så tacksam för den distanshealingen som du givit mig. Den har verkligen stärkt mig både psykiskt och fysiskt. När jag varit nedstämd och allt känts jobbigt har din Healing hjälpt mig oerhört mycket. Känslan när du givit healingen har också varit riktigt häftig. Jag har känt när du börjat och när du har avslutat healingen. Även fast vi är långt ifrån varandra så har vi oftast haft samma bilder och upplevelser. HÄFTIG KÄNSLA!!! Idag mår jag väldigt bra. Vill även tacka dig för alla goda råd du givit mig om meditation och att tänka rätt. Du är verkligen rätt person att få hjälp om man vill må bra.

TACK från Marianne


Tankar om gratis distanshealing. Ser förväntansfullt fram mot emot varje healingtillfälle. Jag har lärt mig att slappna av och känna in och känner oftast av ett skönt pirr i hela kroppen. Hade en stark upplevelse en av de första gångerna då det kändes som om jag svävade och liksom lämnade sängen som jag låg på. Strävar efter att få känna samma känsla igen då det var riktigt underbart. Oavsett hur stark känslan är för stunden vet jag att healingen ger gott varje gång ♥

Tina


Tack Anki för distanshealingen av Violetta Flamman. Känner mig som en helt ny människa igen med klarare tankar.

Kram från Åsa


Så häftigt att du kan känna in mig så bra! Trots flera mil emellan oss. Vill (och har redan gjort) varmt rekommendera andra till att kontakta dig.

Tack