Andras upplevelser och ord

Hej! Jag är lite överrumplad så jag säger bara TACK! Jag anmälde mig till healingen som var i natt och sa till min mor på skoj att ”jag ska få healing i natt så jag slipper värken i benen”. Innan jag somnade vid halv elva bad jag en bön om att få slippa värken som jag har varje natt och tackade dig för att du skulle tänka på mig! Jag tvärslocknade sedan och vaknade prick halv två. Kissnödig som bara tusan och groggy, så jag gick upp på toa och drack ett glas vatten som du skrev att man skulle göra. Somnade sedan om igen, utan värk i benen!!! Och sov sedan tills mobilen ringde imorse. Så TACK för en god natts sömn utan värk i benen. Kram från Marina

Har varit på fysisk healing tidigare och måste erkänna att jag trodde inte att det fungerade på distans. Men va fel jag hade! Gick och la mig klockan 22:00 och kände genast hur en värme spred sig i kroppen. Sov lugnt hela natten och vaknade pigg och utvilad strax innan min väckarklocka ringde. Ofta vaknar jag med tryck i huvudet och en stel nacke, men inte imorse. Tack från hela mitt hjärta! Anna

Jag kände att det kröp i armar, ben och i nacken innan jag somnade. Sov som en stock hela natten. Brukar annars vakna några gånger under natten. Tusen tack för distanshealingen. Ulla

Kände ett svagt tryck över bröstet och en värme innan jag somnade. Ser fram emot nästa distanshealing för jag tycker att jag sover bättre under en sån natt! Tack för allt du gör för oss. Kram Karin

Igår kväll var det så underligt för helt plötsligt kom det en känsla av värme och glädje. Det lustiga var att det var som om den kom utifrån och bara åkte rätt in i mig. Sen så slog det mig att det kanske var du. Tack 💖 Katarina

Du dök upp i mitt flöde på Instagram och jag hamnade på din blogg och inlägget om etiketter. Attraktionslagen gjorde sitt för det var precis det inlägget jag behövde läsa just idag för att förstå djupare mig själv och andra i min resa att hitta mig själv 💖 TACK för att du skrev och publicerade det inlägget. 🙌 Jag önskar dig fortsatt lycka i livet och att dina drömmar slår in. Ha en fortsatt fin fredag 💖/Terese

Jag har skrivit ut din e-bok och köpt mig en reflektionsbok. Varje morgon jobbar jag med mig själv i de olika övningarna och reflektionsmomenten. Känner mig motiverad till en gladare vår. Tack

Tack för att jag gratis kan ladda ner pdf:en Livet – Här och Närvaro! Har gjort det och lagt en kopia på jobbet. Nu sitter vi och reflekterar vårt inre mående istället för att prata om barngruppen på våra raster 😍 Behövligt!

Hej Anki

Tack för din e-bok Livet – Här och Närvaro. Jag och min tonårsdotter har nu också skrivit ut den och bläddrar i den tillsammans varje kväll som om det var en receptbok. Hur mår vi idag? Vad behöver vi stärka och jobba med idag? Vi har även köpt ett varsitt reflektionsblock som du tipsat om som vi skriver i dagligen. Min dotter är mobbad i skolan och har därför mycket dåligt självförtroende och tycker att hon är ful och dum i huvudet. Det gör mig både ledsen och hjälplös. Är ensamstående mamma och känner att jag inte hinner med allt jag vill göra för henne. Hittar inte rätt ord att säga då jag alltid får till svar att ”äsch så där säger du bara för att du är min mamma och måste vara snäll mot mig”. Vi tycker om hur du skriver, det är lätt att förstå och nu följer vi båda även din blogg och längtar efter en till e-bok från dig. Dina ord hjälper oss båda två.

Tacksam för att du delar med dig!

Vilken inspirerande sida och vilken inspirerande e-bok! Stycket -Vem hjälper hjälparen- fick mig att reflektera över vem det är jag hjälper? Mej själv eller andra? Du fick mig mer pepp på att bli lite mer ego och kanske våga säga nej till andra lite oftare än mig själv. Tack för att du inspirerar!

Hej Anki

Tyckte mycket om det jag läste i ditt inlägg Den dåliga självkänslan för jag kände igen mig så mycket i det du skrev. Jag är en kvinna på 55 år som mediterar varje dag och arbetar tillsammans med attraktionslagen men det gör jag i hemlighet. Råkade berätta en gång under en tjejmiddag om detta och jag trodde aldrig mina vänner skulle sluta skratta. Jag kände mig så liten och ensam i mina tankar och det jag tror på! Jag tycker du är modig som vågar berätta och skriva om det. Tack för att du gör det! En dag kanske jag också vågar prata om det igen.

Kram Liselott

Jag är tacksam för allt du delar med dig. Ibland känns det som om du skriver direkt till mig. Jag gör dina reflektioner som du tipsar om och det känns som om det hjälper. Tack för att du delar med dig med dina texter och funderingar!

Kram Lisa

Ser fram emot fredagarna då jag kan läsa dina nya blogginlägg. Du skriver så närvarande som om vi satt mitt emot varandra och pratade. Önskar fler boktips.

Kram och tack från Karin

Lugn, kärleksfull och trygg är tre ord jag kan säga om Anki. Under tiden som jag var hos henne fick jag 100% uppmärksamhet. Att den fysiska reikin utfördes under tystnad gillade jag. 

Kram

Hej Anki

Tack för healingen och ditt svar med vad du kände och fick till dig! Allt var verkligen mitt i prick, både det fysiska och andliga.

Att du hörde musik kändes mkt bra. Jag har problem med relationer och låten du hörde var till hjälp. Jag tar gärna kontakt med dig igen och kommer starkt rekommendera dig till andra.

Stor kram och tack!

Jag har haft turen att få träffa Anki personligen, en ödmjuk kvinna som ser mig under hela tiden som jag var där. Blev förvånad över hennes varma händer, det kändes mycket behagligt då hon la händerna över mitt ansikte, slappnade av direkt. Fick pirrningar genom hela kroppen då hon utförde Reikin på mig. Det hon sedan berättade var klockrent! Plus i kanten var den sköna ansiktsmassagen som hon började med. Tack, jag kommer tillbaka ♥

Kram Ulla

YogaKostHälsa delade mitt inlägg som jag la ut på INSTAGRAM, då jag morgonyogat till en av alla hennes mediyoga-videos som finns gratis på Youtube. Till sin delade bild skrev hon även –Läs hennes blogg om det (om mina tankar om mediyoga) och kolla även in hennes superfina smycken! 

Nyhetsankaret Anna Lindmarker har här på sig ett av mina malahalsband – KÄRLEK med stenarna rosenkvarts och unakit

Och här är Anna Lindmarker i morgonsoffan med sin hund Plexus och min silverberlock TO INFINITY AND BEYOND

TACK för en snabb leverans och ett fint knutet malahalsband!

Ett fint mejl från en av mina följare 

Efter en tävling på min FACEBOOKsida fick jag detta fina mejl ifrån den lyckliga vinnaren.