Knäck med kokosgrädde
Förra helgen ställde jag mig i köket för att koka knäck. Då jag har blivit mer hälsomedveten under 2017, försöker inte äta så mycket vitt socker och så vidare, hittade jag detta knäckreceptet med kokosgrädde och agavesirap.
En klar favorit på julgodisbordet i år!
Ingredienser
- 2 dl kokosgrädde
- 2 dl kokospalmsocker
- 1 dl agavesirap
- 1/2 dl mandel, hackade
- 2 tsk salt
- Knäckformar
Gör så här
- Blanda kokosgrädde, agavesirap och kokospalmsocker i en tjockbottnad kastrull.
- Låt koka utan lock tills smeten är 120 grader eller gör kulprovet.
- Ta av från värmen och tillsätt salt och hackade mandlar. (Jag hällde mina mandlar i botten i knäckformarna.)
- Häll upp i knäckformar och låt svalna.
Gör dessa! Jag lovar att ni inte kommer att ångra er!
Ni har väl föresten inte missat att det är årets sista nymåne idag. En bra tid för att;
- Praktisera mindfulness.
- Vidga dina vyer och testa sådant du aldrig varit med om.
- Arbeta med positivt tänkande och positiva affirmationer.
- Påbörja ett nytt projekt eller ett nytt jobb.
- Andligt arbete, få upplysning och vissioner.
Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag!
Kram och kärlek!
//Anki