Hej alla fina bloggläsare ♥

Häromdagen satt jag och bläddrade igenom informationsflödet på Facebook. Men nästan lika snabbt som jag loggade in, loggade jag ut. Första rubriken som mötte mina ögon var: ”Stress och utmattning syns i hjärnan.” Ingen nyhet att en negativ rubrik, skapar och föder en negativ tanke inombords. Det du ger energi växer. Jag vill gärna omge mig utav sånt som gör mig glad, och jag blev inte gladare av det som jag läste.

Som sagt var, jag loggade snabbt ut och satte mig istället ner med min Tacksamhetsdagbok. Den boken är mitt lyckopiller. En enkel och kraftfull metod att kontollera må-bra-känslan i kroppen. För det är den känslan jag vill gå omkring med när jag finns här i livet.

Du attraherar inte det du önskar, du attraherar det du förväntar dig att få…

Jag skriver ner orden och meningarna, samtidigt som jag har den genuina känslan av tacksamhet i kroppen. Jag tänker till exempel på hur tacksam jag är för att jag har min fina vän Jenny. Tänker på hur vi sitter på hennes mysiga balkong som är full av grönskande växter. Vi pratar, skrattar och det som finns omkring oss är – GOOD VIBES ONLY -. När jag ser oss utifrån, känner jag en behaglig känsla av tacksamhet sprida sig.

Du behöver ingen dagbok för att skriva ner det som du är tacksam för. Skriv på en post-it lapp eller varför inte som en anteckning i din telefon? Den har du väl oftast med dig?

Kommer dagar då allt känns tufft och hopplöst, skriv och skifta det negativa till det positiva i din tanke! Jag lovar, det skapar magi inom dig!

Det finns alltid saker att vara tacksam för. Tak över huvudet. En säng att sova i. Jag kan gå, känna, gråta, skratta…

TACK alla fina bloggläsare, för att ni läser och för de fantastiska mejl som jag får utav er!

Nu önskar jag er alla en underbar helg. Kramar finns som alltid till er alla. Ta hand om dig och varandra. Idag, imorgon och alla andra dagar!

Varma kramar//Anki

Har du läst mitt blogginlägg? Fanns det tankar som kom upp? Mejla gärna en kommentar eller dela inlägget ♥