MALAS – STEN

Ett mala består oftast av 108 mindre pärlor samt en extra, större pärla som markerar början och slutet på malat. Alla Mala halsband handknyts av mig vid beställning, Du finns därför i min tanke och i hjärtat då halsbandet tillverkas. Ett vackert smycke som kan användas både till vardags och till fest. Levereras alltid  i en vacker smyckespåse och med information om de valda stenarna.

Vill du ha tips på hur du mediterar med ditt malahalsband och hur du väljer rätt sten som passar dig? HÄR hittar du mer information.

ÖPPET SINNE 

Stenar i Ametist och Lava. Hjälper dig att få elden och kraften tillbaka, med ett öppet sinne.

NÄRVARO

Sten i Howlite. Hjälper dig att följa dina ambitioner. Fyller dig med framgång, inspiration och nya ideér.

KÄRLEK 

Stenar i Rosenkvarts och Unakit. Ger dig livsglädje och hjälper dig att förlåta, läka och att vara i nuet – närvarande från hjärtat.

INNER WISDOM 

Stenar i Landskapsjaspis, Tigeröga, Pyrit, Bodhipärlor och buddahuvud i Howlit. Ger dig styrka, trygghet och kraften att gå vidare.

YIN YANG 

Stenar i Snökvarts, Onyx och Bergskristall. Grundar och stärker din självkänsla. Renar och balanserar ditt inre yin och yang.

Sat Nam – Jag Är Sanning

Stenar i Bergskristall och Karneol. Hjälper dig att stärka din kreativitet, ditt mod och din inre styrka.

CHAKRA 

Röd jaspis, Karneol, Gul jaspis, Grön aventurin, Sodalit, Ametist, Bergkristall och Onyx. Hjälper dig att få bort energiblockeringar i kroppen, balansera alla dina chakran.