Meditationsutmaningen

Varmt välkommen till PearlNHarmonys meditationsutmaning i 100 dagar! Här kommer jag med jämna mellanrum lägga upp olika tips och inspiration för dig att meditera tillsammans med mig i 100 dagar.

Meditationen har hjälpt mig oerhört mycket till min inre balans. Idag mediterar jag varje dag vilket gör att jag känner mig mer harmonisk, närvarande och har lättare att hålla båda fötterna på marken trots att det stormar runtomkring.

Mitt bonustips innan du sätter igång, köp ett vackert anteckningsblock som du skriver i efter meditationen. Att reflektera över tankar och känslor gör att du kommer närmare dig själv. Närmare dina tankar och känslor.

Min intention med denna utmaning är att hjälpa dig hitta närvaron till dig själv och till livet.

Återigen, varmt välkommen till denna meditationsutmaning. Har du frågor eller vill du berätta hur det går? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se 


Uppdaterar denna sida varje torsdag med en ny övning, ett nytt tips och ny inspiration.