Hej alla fina bloggläsare 

Nymåne idag. Nymåne står för tillväxt och nyskapande. Det är då vi sår frön till det som ska komma. Planera och plantera och va tydlig med vad du vill ha in i ditt liv. Under morgonens meditation valde jag att ta med mig min wishboard till yogamattan. En tavla som jag skapade inför det nya året, 2017. Tavlan är fylld av mina drömmar, mina visioner, av allt vad jag vill ha mer av i mitt liv. Gjorde mig en kopp yogite, tände ett ljus (som ska få brinna hela dagen), lyssnade på avslappnande meditationsmusik och slöt mina ögon och visualiserade. Efter meditationen drog jag ett änglakort. Tacksam för budskapet. Bred ut dina vingar – Håll inte tillbaka nu. Tidpunkten är perfekt och du är redo att flyga!

20170426_082234-1_resized (1)

Resten av dagen kommer att gå i vilans tecken. Kroppen säger tydligt VILA med brännande öron och hals och huvudvärk. Kommer snart ta en promenad ute i solskenet och kryper sen upp i soffan och läser färdigt Agneta Sjödins bok – En kvinnas resa.

PicsArt_04-26-08.47.21_resized

Njut av dagen!

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kram och kärlek!

//Anki