Om Bloggen

I bloggen delar jag med mig av mina tankar och min syn på livet. Jag ger dig bland annat verktyg, enkla övningar och inspirerande tankar så att du lättare undviker stress och utbrändhet. Bli ett mer närvarande du med en bra självkänsla. Jag hamnade själv i ett utmattningssyndrom 2016 och har en omfattande kunskapsbas när det gäller livets svårigheter. Men tror också att alla människor behöver en mindre del av svårigheter för att förstå livet, förstå sig själva och andra och att uppskatta livet som vi har. Det gäller att inte stanna kvar i det som har varit, utan också välja att utvecklas genom erfarenheterna.

Yoga, mindfulness och attraktionslagen är en stor del av mitt liv och kommer därför finnas med i mina blogginlägg. Det man ger energi till växer, men för att kunna växa, måste man våga vara sårbar och rannsaka sig själv och sitt liv. Acceptera sina tidigare snubblande steg och känna ödmjukhet över att det som har hänt, har hänt.

I bloggen kan jag även skriva om min kommande bokdebut. En självupplevd resa genom IVF behandling och hur det är att leva som ofrivillig barnlös. Samt även ge tips på andra självutvecklande böcker.

Välkommen till hemsidan med fokus på Livet – Här och Närvaro, som också min e-bok heter som jag valt att ge ut gratis. Gillar du något du läser eller ser, dela då gärna till dina vänner så att de också kan ta del av inspirationen.

Rosa morgonsmoothie. MUMS!

Om Anki och livet

Vill gärna se mig själv som en kreativ mångsysslare som hellre ser glaset halvfullt än halvtomt…

Information om mig

  • Född: 1971
  • Familj: Sambon Andreas
  • Bor: Från Östersund men bor idag i Skövde.
  • Älskar skrivande och kreativt skapande. Fjärilar, kaffe, lakrits, mörk choklad, rött vin, gröna, blåa, röda, bruna, gula smoothies och när människor visar kärlek och respekt.
  • Blir frustrerad utav främlingsfientlighet och av människor som inte vill tänka ”out of the box”.
  • Bra egenskaper: Positiv, lyhörd och har lätt att knyta kontakt med nya personer.
  • Mindre bra egenskaper: Otålig.
  • Bra start på dagen: Meditation, smoothie och en stor kopp kaffe med kokosmjölk.

Utbildningar

Övrigt

Jag har ett holistiskt synsätt och tror att kroppen alltid strävar efter att hitta balans. Det innebär ett helhetsperspektiv på vem hela jag är – sinne, kropp, själ, ande, känslor, tankar. Hur du lever ditt liv kommer att spegla din hälsa och tvärtom. En sluten cirkel. Om du har ont i själen, kommer du ha ont i kroppen och vice versa…Vi i väst har glömt bort oss själva i jakten på lyckan utanför oss. Vi har på något sätt glömt bort oss själva och lagt vårt fokus på samhällets måsten och regler.

Min inspiration gällande personlig utveckling, meditation och yoga hämtar jag bland annat från Louise L. Hay, Betty Shine och Helen Kåselöv. Samt från alla personliga möten med människor som jag träffar.

Jag har valt att skänka en del av varje sålt smycke till barnrättsorganisationen MASKROSBARN. Under mina första sex år levde jag själv som maskrosbarn, därför känns det som en självklarhet att dela med mig till de som behöver hjälp och stöttning i dag.

Varannan onsdag, udda veckor skickar jag distansnatthealing till den som vill.

Kram och välkommen in i min värld//Anki