Om Bloggen

I bloggen skriver jag bland annat om hur viktigt det är att stanna upp, ta en paus och verkligen lyssna på hur kroppen mår, vad den säger till oss. Jag insåg betydelsen av att vara Här och Nu, den dagen då min kropp sa stopp och jag hamnade i en utmattningssyndrom. Min intention med denna blogg är att påminna mig själv om vad som är viktigt här i livet, och sen även för att dela med mig till er fina läsare. Mina tankar, mina erfarenheter kan bli ett groende frö hos er mot en större självkärlek och livslust.

I bloggen skriver jag även om min BOKDEBUT som kommer att ske nu under sommaren/hösten 2018. En självupplevd resa genom IVF behandling och att leva som ofrivillig barnlös.

Bloggen finns här för tips och inspiration till ett mer hållbart liv. Jag delar med mig av boktips som lyfter mig, om hälsosamma och nyttiga recept, kost som är bra för både kropp och knopp. Sköna avslappning- och yoga övningar. Att finna balansen i med och motgångar. Om LIVET, Här och Närvaro!

Plus lite annat smått och gott.

Om Anki och livet

Jag har ett holistiskt synsätt och tror att kroppen alltid strävar efter att hitta balans. Det innebär ett helhetsperspektiv på vem hela jag är – sinne, kropp, själ, ande, känslor, tankar. Hur du lever ditt liv kommer att spegla din hälsa och tvärtom. En sluten cirkel. Om du har ont i själen, kommer du ha ont i kroppen och vice versa…

Jag är en kreativ mångsysslare som älskar att skriva, författa, skapa smycken i silver och i sten. En estet rakt ut i fingerspetsarna.

Övrig information om mig;

 • Född: 1971
 • Familj: Sambon Andreas
 • Bor: Från Östersund men bor idag i Skövde.
 • Älskar skrivande och kreativt skapande. Fjärilar, kaffe, lakrits, mörk choklad, rött vin, gröna, blåa, röda, bruna, gula smoothies och när människor visar kärlek och respekt.
 • Börjar gärna mina mornar med meditation, mediyoga och mantrasång

Utbildningar;

 • Diplomerad Reikiterapeut
 • Diplomerad inom Violetta Flamman
 • Diplomerad Micromassör
 • Diplomerad Beröringsterapeut
 • Diplomerad inom Tarot
 • Silversmed (Välkommen in till min andra hemsida DesignByAnki)
 • Kandidatexamen i teoretisk filosofi. Inriktning inom neuropsykologi
 • Barnskötare med ett tredje tilläggsår

Har du frågor eller funderingar, tveka aldrig en sekund på att höra av dig.

Mejl – anki@pearlnharmony.se

Kan jag hjälpa, vill jag hjälpa. Kramar finns till er alla, välkommen in till min värld//Anki

Rosa morgonsmoothie. MUMS!