Om Bloggen

I bloggen skriver jag bland annat om hur viktigt det är att stanna upp, ta en paus och verkligen lyssna på hur kroppen mår, vad den säger till oss. Jag insåg betydelsen av att vara Här och Nu, den dagen då min kropp sa stopp och jag hamnade i ett UTMATTNINGSSYNDROM 2016, då för andra gången.

Andlighet, yoga och attraktionslagen är en stor del av mitt liv och kommer därför finnas med i mina blogginlägg. Det man ger energi till växer, men för att kunna växa, måste man våga vara sårbar och rannsaka sig själv och sitt liv. Acceptera sina tidigare snubblande steg och känna ödmjukhet över att det som har hänt, har hänt.

I bloggen kan jag även skriva om min BOKDEBUT. En självupplevd resa genom IVF behandling och hur det är att leva som ofrivillig barnlös.

Välkommen till bloggen om livsglädje, mental träning och personlig utveckling. Det här är en sida om LIVET, Här och Närvaro! Plus lite annat smått och gott.

Rosa morgonsmoothie. MUMS!

Om Anki och livet

Vill gärna se mig själv som en kreativ mångsysslare som hellre ser glaset halvfullt än halvtomt…

Information om mig

  • Född: 1971
  • Familj: Sambon Andreas
  • Bor: Från Östersund men bor idag i Skövde.
  • Älskar skrivande och kreativt skapande. Fjärilar, kaffe, lakrits, mörk choklad, rött vin, gröna, blåa, röda, bruna, gula smoothies och när människor visar kärlek och respekt.
  • Börjar gärna mina mornar med meditation, mediyoga och mantrasång

Utbildningar

Övrigt

Jag har ett holistiskt synsätt och tror att kroppen alltid strävar efter att hitta balans. Det innebär ett helhetsperspektiv på vem hela jag är – sinne, kropp, själ, ande, känslor, tankar. Hur du lever ditt liv kommer att spegla din hälsa och tvärtom. En sluten cirkel. Om du har ont i själen, kommer du ha ont i kroppen och vice versa… Jag har hittat mitt glapp i livets cirkel och jobbar varje dag med att hålla balansen, genom att lyssna närvarande på livet och på mig själv.

Jag har valt att skänka en del av varje sålt smycke till barnrättsorganisationen MASKROSBARN. Under mina första sex år levde jag själv som maskrosbarn, därför känns det som en självklarhet att dela med mig till de som behöver hjälp och stöttning i dag.

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig. Och följ mig gärna på INSTAGRAM

Kramar finns till er alla, välkommen in till min värld//Anki