>> Lyssna inåt och våga ta nya steg. Var tacksam för allt som finns och fungerar i ditt liv <<

Det är jag som är Anki Ljungmark, skaparen av denna hemsida, Pearl N Harmony. Min intention med denna sida är att Du ska se det som jag skriver som en inspirationskälla till ditt liv och allt som hör till. I alla ups and downs. Livet – Här och Närvaro med en touch av attraktionslagen.

Jag fick en ganska tuff start i livet med missbrukande föräldrar och mobbning, tillslut blev jag fantastisk duktig på att trycka undan mina känslor och anpassa mig. 2015 kom dock livet ikapp, båten kantrade och jag hamnade i ett utmattningssyndrom.

Men jag tror också att alla människor behöver en mindre del av svårigheter för att förstå livet, förstå sig själva och andra. Att känna uppskattning och tacksamhet för allt som finns och fungerar i livet som vi har.

>>Det gäller att inte stanna kvar i det som har varit, utan också välja att utvecklas genom erfarenheterna<<

Vägen till ett meningsfullt liv innebär att jag behöver hitta mig själv. Till den jag är, till den jag vill vara. Min sanning om hur jag vill leva. Jag hoppas att genom denna blogg, mina ord, tankar och guidade meditationer på min YouTube kanal, och att jag delar med mig av mina personliga ups and downs kan hjälpa dig att hitta vägen till din inre sanning.

Information om mig

  • Född: 1971
  • Stjärntecken: Skytt – Frihet och Obundenhet. Fylld av energi som riktas och glöder i en viss strävan.
  • Familj: Just me for now
  • Bor: Från Östersund men bor idag i Skövde.
  • Älskar skrivande och kreativt skapande, och när människor visar kärlek och respekt.
  • Bra egenskaper: Positiv, lyhörd och har lätt att knyta kontakt med nya personer.
  • Mindre bra egenskaper: Lite för mycket förtjust i sötsaker…
  • Bra start på dagen: Meditation, smoothie och en stor kopp kaffe med kokosmjölk.
  • Ledord – Lyssna inåt och våga ta nya steg. Var tacksam för allt som finns och fungerar i ditt liv.

Utbildningar

Övrigt

Jag har ett holistiskt synsätt och tror att kroppen alltid strävar efter att hitta balans. Det innebär ett helhetsperspektiv på vem hela jag är – sinne, kropp, själ, ande, känslor, tankar. Hur du lever ditt liv kommer att spegla din hälsa och tvärtom. En sluten cirkel.

>>Om du har ont i själen, kommer du ha ont i kroppen och vice versa…<<

Vi i väst har glömt bort oss själva i jakten på lyckan utanför oss. Vi har på något sätt glömt bort oss själva och lagt vårt fokus på samhällets måsten och regler.

Min inspiration gällande personlig utveckling hämtar jag bland annat från Eckhart TolleLouise L. Hay, Lee Seger och Sanne Soleil. Samt från alla personliga möten med människor som jag träffar. Både nya möten och med gamla vänner. Inspirationen kommer också när jag är ute och går i vår fantastiska natur som vi har runt omkring oss.

Jag har valt att skänka en del av varje sålt smycke som jag skapar, till barnrättsorganisationen MASKROSBARN. Under mina första sex år levde jag själv som maskrosbarn, därför känns det som en självklarhet att dela med mig till de som behöver hjälp och stöttning i dag.

Varje vecka, natten mellan måndag och tisdag skickar jag distanshealing till den som vill. Du tar emot healingenergin, på ett enkelt sätt under din sömn, vid den tidpunkt när du är som mest mottaglig. Healingen är kostnadsfri men jag tar tacksamt emot en valfri gåva. Swish 070-6520974 (skriv som meddelande GÅVA…)

Just ja! Jag är högkänslig, aspirerande författare och ofrivilligt barnlös också.

Kram och välkommen in i min värld//Anki