Hej alla fina bloggläsare ♥

Då är dagen här, dagen som är både hatad och älskad av så många. Alla hjärtans dag! Dagen då singlar känner sig mer ensamma än någonsin. Dagen då förälskade par lagar något extra gott till middag eller kanske till och med går ut på restaurang och unnar sig och sin kärlek något extra gott. Eller så gör man som mig och min sambo, planerar in att äta årets första fettisdagsbulle till dessert ikväll. (Han vet inte om något ännu, kommer bli en överraskning…)

För mig betyder alla hjärtans dag KÄRLEK, inte tvåsamhet. En dag där man blir påmind om att visa kärlek och uppskattning till sig själv eller de man har omkring sig. Oavsett om du är singel, nyförälskad eller lever i en redan lång relation tillsammans med någon. Kärleken börjar inom dig själv och sprider sig som ringar runt vattnet.

  • Bjud en vänn på en fika.
  • Skicka världens gulligaste sms till någon du tycker om.
  • Gör något som du länge velat göra för dig själv.
  • Meditera i en hjärtmeditation för att öppna upp ditt hjärtchakra, för lugn, glädje och balans i livet.

Ta hand om dig och varandra! Idag, imorgon och alla andra dagar. Alla hjärtans dag är en  påminnelse om att sprida KÄRLEKEN till sig själv och till alla andra!

LET YOUR HEART VIBRATE

Vill avslutningsvis tipsa om en skön meditation som jag började denna dagen med. En meditation på ca 13 minuter, en skön start på dagen.

Önskar er alla en fin fortsättning på denna dag.

Stor kram till er alla!