ÖVRIGA RECEPT

Knäck med kokosgrädde och kokospalmsocker

En klar favorit på julgodisbordet 2017!

Ingredienser

  • 2 dl kokosgrädde
  • 2 dl kokospalmsocker
  • 1 dl agavesirap
  • 1/2 dl mandel, hackade
  • 2 tsk salt
  • Knäckformar

Gör så här

  • Blanda kokosgrädde, agavesirap och kokospalmsocker i en tjockbottnad kastrull.
  • Låt koka utan lock tills smeten är 120 grader eller gör kulprovet.
  • Ta av från värmen och tillsätt salt och hackade mandlar. (Jag hällde mina mandlar i botten i knäckformarna.)
  • Häll upp i knäckformar och låt svalna.

Om du har gillat det du har läst, dela gärna till dina vänner så att de också kan få ta del av det som du gillat. Väljer du att ta delar ur texten, glöm ej då att hänvisa vart ifrån du hämtat din text.

Kram Anki