Hej alla fina bloggläsare ♥

Hoppas ni alla har det fint där ute, här i Skövde lyser solen från en nästintill klarblå himmel. I dag är det långfredag, men här hos oss rullar allt på som om det vore en helt vanlig helg. Andreas renoverar i källaren och jag har ”marktjänst” på övervåningen. Kanske hade vi skapat oss lite mer traditioner om vi var fler än bara två under detta tak…

Ibland kan jag sakna alla traditionerna som vi hade i vår familj när mamma och pappa levde. Familjetiden som man hade tillsammans. När man som nu när det är påsk, tog skotern upp på fjället hela familjen. Under tiden pappa gjorde upp eld för att koka kaffe, låg vi andra nergrävda i snön på ett varsitt renskinn eller liggunderlag och samtalade om livet. Eller bara njöt av tystnaden och lugnet. I bakgrunden hördes knastret från elden och den härliga doften av nykokt kaffe spred sig i våra näsborrar. Långt borta kunde man då och då höra några andra skoteråkare ta sig fram. Saknar det jättemycket och nu vid högtider blir jag extra påmind. Härliga minnen!

Jag tar nog min kaffekopp och mina nyrullade supergoda rawfood mangobollar och letar upp en vindstilla plats ute i vår trädgård nu. Blundar och drömmer mig hem till Frostviksfjället igen och den vindstilla snögropen, samt alla fina samtal med min mamma.

Nu önskar jag er alla en underbar dag. Har ni sol? Ut och njut!

Kramar finns som alltid till er alla. Ta hand om dig och varandra. Idag, imorgon och alla andra dagar! //Anki