PICK A CARD

Idag tog jag fram en lek som jag köpte av en privatperson för många år sedan, korten kallade hon för Resekort. Under varje hjärta ligger ett kort med ett budskap till dig. Titta på bilden ovan. Vilket hjärta dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL HJÄRTAT OCH KORT NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Resekort – Du väljer själv.

Du är författaren av ditt livs bok. Du får hjälp med ditt skrivande. Men bara hjälp. Vad som till sist skrivs ner på bladen i ditt livs bok, är det ingen annan än du som bestämmer. Tänk vilken gåva, att själv få skriva sin egen bok. Att själv få bestämma intrigerna, läxorna och hur mycket glädje boken ska innehålla. Skriv en lycklig bok! Det finns ingen anledning att skriva en sorglig.


OM DU DROGS TILL HJÄRTAT OCH KORT NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Resekort – Du är aldrig ensam

Sluta vara någon du inte är. Längta inte efter att vara någon annan. Var inte rädd för känslan av utanförskap. Den visar bara att du är unik. Börja din upptäcktsresa som dig själv. Minns vem du verkligen är. Vet att du aldrig er ensam.


OM DU DROGS TILL HJÄRTAT OCH KORT NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Resekort – Släpp taget

Låt livets ström föra dej dit det är tänkt att du ska komma. Du kommer dit till sist ändå, men om du kämpar emot hindrar du dej själv från att njuta av allt det underbara, som är tänkt för dej på vägen dit. Och när du kommer fram är du trött, ledsen och rädd. Så släpp taget! Var trygg! Och, tillåt dig att njuta av livet.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna med dig av mina Pick a Card så andra också kan få ta del utav dem.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki