PICK A CARD

Dagens PICK A CARD – RESEKORTEN.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

LÅT DIN KROPP BLOMMA 

Din kropp. Vad har du den till? För vems skull lever du? Du kan använda din kropp till att tjäna andra ibland, men hela ditt liv ska din kropp tjäna dig. Det är för din skull du har den. Så lär dig tycka om den. Och det man tycker om vårdar man. Och det man vårdar blommar. Låt din kropp blomma.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

DU ÄR ALDRIG ENSAM

Sluta vara någon du inte är. Längta inte efter att vara någon annan. Var inte rädd för känslan av utanförskap. Den visar bara att du är unik. Börja din upptäcksresa som dig själv. Minns vem du verkligen är. Vet att du aldrig är ensam.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

VÄLKOMNA VARJE MÖTE

Var tacksam för varje nytt möte med ännu okända människor. Människor som kommer att korsa din väg. Varje möte innebär att nya dörrar kan öppnas, nya insikter vinnas. Sår kan läkas. Universums kärleks ljus styr era steg. Mötea ser inte av en slump. Öppna dina sinnen och ditt hjärta, håll dem öppna för de möjligheter varje möte ger dig.

Välkomna det nya och okända.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki