PICK A CARD

Idag landade mina händer på en av mina första lekar – OSHO ZEN TAROT.

Titta på korten ovan. Vilket kort dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL KORT NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

HELANDE

Trots att det kan snurra på från olika håll och kanter känner du dig jordad i det som är, och du känner dig också lite överraskad att du känner detta inre lugn. Vart kommer det ifrån? Det kan bero på att du har jobbat mycket med dig själv. Bearbetat dina tankar och känslor, på djupet släpper det som har varit. Du har hittat kärnan i acceptansen att – Det som är, är -. Dina inre blockeringar håller på att släppa. Dina gamla sår håller på att läka. Du är medveten om vad som sårat dig och din acceptans till detta hjälper dig att läka och att bli hel. Du har en fin balans i dina chakran, men kanske du behöver skicka lite extra kärlek till ditt hjärtchakra?

Skicka Kärlek till ditt hjärtchakra – Placera handen över ditt hjärta. Blunda och ta några medvetna andetag, in genom näsan och ut genom munnen. När du känner dig redo: Be om förlåtelse om du sårat någon, förlåt även de som sårat dig. Säg högt eller tyst för dig själv, Jag har kärlek inom mig och runt omkring. Jag förlåter mig själv för de jag har sårat. Jag förlåter de som har sårat mig. Känn värmen, närvaron mellan din hand och ditt hjärta och låt det sprida sig genom hela din kropp.


OM DU DROGS TILL KORT NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

MEDVETANDE

På kortet ser vi en stor Buddhafigur – medvetenheten själv. Den som är medveten om sig själv, om sina tankar och sitt sinne är i harmoni med livet. Du har hittat en inre klarhet, en inre stillhet och har hamnat i ett härligt närvarande flow. Fortsätt att ha din positiva syn på livet och på framtiden.

Om du drogs till detta kort och känner att det som jag skrev ovan inte stämmer på dig, betyder detta kort att du behöver ta dig tid för meditation. Kanske överanalyserar du? Svårt att koncentrera dig eller får lätt huvudvärk? Detta kan betyda att du har obalans i ditt tredje öga, pannchakrat. Du behöver i så fall stilla sinnet och följ dina andetag. En mycket enkel övning som hjälper dig att få ner dina stresstankar hittar du HÄR.


OM DU DROGS TILL KORT NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

UTANFÖRSKAP

Känner du dig lite utanför, utestängd från allt det vackra som du ser genom den stängda grinden? Saker och ting håller på att förändras, du är på väg in i en ny era. Om du tittar på hänglåset vid grinden, ser du att låset är öppet? Det är bara för dig att haka loss det, ta bort kedjorna, öppna grinden och ta för dig av allt som livet erbjuder.

Släpp tvivlet på dig själv, släpp tvivlet på vem du är. Du är du, och du är värd precis allt som alla andra runt omkring dig är. När utanförkänslan kommer, dras man lätt tillbaka till tidigare händelser i barndomen. Som en inre film som upprepas när man kände att man inte fick vara med. Släpp de känslorna nu, de tillhör det som har varit. Släpp det förgångna, haka bort hänglåset och ta bort kedjorna. Öppna grinden och kliv in i det liv som du vill leva. Våga ta din plats.

Här tänker jag att du kanske kan behöva gå ur din bekvämlighetszon. Våga förändra med små steg i din vardag… Brukar du ha klocka eller armband på vänster arm? Byt då sida och sätt armbandet eller klockan på din högra arm. Sätt på dig en strumpa med olika färg, svart på ena foten, vit på den andra. Det är de små förändringarna i din vardag som hjälper hjärnans invanda mönster att våga förändra ännu mer. Här menar jag absolut inte att du ska förändra i din personlighet för att anpassa dig efter andra, utan min mening är att om du vågar förändra lite i vardagen, våga sticka ut lite med exempelvis olika färg på strumporna när du lämnar din bostad så växer ditt mod, ditt självförtroende, din självkänsla. Du vågar ta för dig mer av livet.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna med dig av mina Pick a Card så andra också kan få ta del utav dem.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki