PICK A CARD

Dagens val av lek till veckans Pick a Card – Romantikänglarna Orakelkort – av Doreen Virtue. Påminner att dessa kort inte riktar sig endast till dig som tänker på en romantisk kärlekspartner, dessa kort riktar sig också till dig som söker klarhet i vänskapliga relationer.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Älska dig själv först – Din självrespekt gör dig mer romantiskt attraktiv.

Är du singel och önskar in kärlek och romantik in i ditt liv; titta på hur du talar till dig själv, hur du beter dig mot dig själv. Till exempel: önskar du in en respektfull partner…visar du respekt mot dig själv? Önskar du in en partner som säger upplyftande och kärleksfulla ord?… Hur talar du till dig själv? Till din kropp, ditt sinne, ditt liv?

Titta på dig själv på ett kärleksfullt och ödmjukt sätt. Sudda bort all eventuella kritiska ord och tankar. Är det kärlek du vill ha in i ditt liv, visa Kärlek till dig själv. Gör sånt som lyfter dina vibrationer! Köp blommor till dig själv, gå på spa eller boka in en härlig massage.

Är du i en relation, var ärlig med vem du är och vad du vill, både mot dig själv och din partner. Är du ärlig mot dig själv då utstrålar du kärlek.

Affirmation – Jag är värd all kärlek i Universum bara för att jag är jag.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Försoning – Någon från ditt förflutna kommer tillbaka i ditt liv.

Har du någon i din tanke som du önskar komma tillbaka in i ditt liv igen, grattis nu är den personen äntligen på väg! Detta är för mig, i huvudsak ett romantikkort för ett kärlekspar, nu kommer han eller hon in i ditt liv igen. Antingen för att fortsätta eran kärleksrelation, men där ni båda är både visare och mer tillitsfullare till varandra. Eller så kommer han eller hon in för att läka och hela gamla sår. Att på något sätt ta hand om oavslutade affärer så att ni båda kan gå vidare och släppa in en ny kärlekspartner i era liv.

Vill någon från ditt förflutna komma in i ditt liv igen? Säg JA till att möta denna person med nya klokare ögon.

Det här kortet kan också betyda att du nu efter en lång tids frånvaro, försonas med en familjemedlem eller en vän. Kom ihåg att tiden ifrån varandra har gjort att ni landat på varsitt håll, och kan därför se er tvist från en klarare synvinkel.

Orden som dyker upp nu när jag sitter här och skriver – En tvist i en tidigare relation som innefattar barn, kommer nu leda till en lugnare period. Har ni separerat och era åsikter om uppfostran slitit på er relation, där också då barnen kommit i kläm? Nu blir det lugnare, nu jobbar ni båda två på att försöka förstå hur den andre tänker och känner.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Romantiska känslor – Dina känslor är äkta och värda att utforska.

Har du träffat någon som får ditt hjärta att ta det där extra skuttet? En man eller kvinna där du känner att du kan vara precis som du är och att du också känner dig bekväm i det? Våga ta initiativet, sätt igång och gör den romantiska gesten! Skicka uppmuntrande sms. Bjud ut honom eller henne. Skicka små kärleksfulla vykort eller presenter som visar att han eller hon finns i dina tankar. Så att han eller hon förstår att det finns en kärleksgnista mellan er två.

Eller längtar du efter mer romantik i ditt liv, gör något romantiskt för dig själv. Köp blommor eller titta på en romantisk film. Ju mer romantik du känner inom dig, desto mer romantik drar du till dig. Allt det du gör för dig själv blir en ögonöppnare för ditt romantiska kärleksliv. Ser du ett kärlekspar som går hand i hand, tänk tankar och meningar som ”Vad vackra de är tillsammans.” ”Va kärleksfullt det ser ut.” ”Åh va mysigt!” Gläds åt dem istället för att känna avund och saknad.

Övning – Sätt dig ner på en plats du känner dig trygg, en plats där du vet att du får vara ifred. Stäng av telefonen. Blunda och visualisera att du har en kärleksfull partner i ditt liv. Se allt ni gör tillsammans som om det redan är uppfyllt. Att ni lagar mat tillsammans. Tar långa promenader. Sitter uppkrupen i soffan och samtalar, för djupa och intressanta diskussioner med varandra. Hur han eller hon böjer sig fram och kysser dig. En hand på din kind. Sprakande ögonkontakt. Känn känslan. Va i känslan.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki