PICK A CARD

Idag drogs jag till att använda Thelema tarot och mina Energy Oracle Cards- Titta på bilden ovan. Vilket siffra eller hög dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL HÖG/SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Energy oracle cardsRest and rejuvenation. Vila och vitalisering/återhämtning. Ett kort som visar på att nu är det dags för dig att vila. Det kan tidigare har varit snurrigt runt och omkring dig, nu är det dags att låta det vara och bara ta en time out med dig själv. Släpp stressen över det som har varit. Sätt dig i meditation, ta långa sköna promenader, eller bara lägg dig på soffan och blunda. Det är helt ok att inte göra någonting ibland. Lyssna på kroppen vad den säger till dig, vad som får dig i harmoni och gör det. På kortet kan man också se siffran 19. 1 + 9 = 10 som symboliserar fulländning, slutet i tunneln och trygghet. Så va lugn i det som är just nu.

Thelema tarotTre i stavar och Drottning i bägare. Tre i stav. Jag bad om ett tarotkort för hög nummer ett, men det kom två. Antingen står du och väntar på något eller så har du släppt taget om något. Det kommer mycket känslor för mig i detta kort, och det är vatten i detta kort så det handlar om något emotionellt. Men kortet ger mig också samtidigt lugn, en känsla av nya tider med positiva förändringar och möjligheter. På kortet ser man också nio fåglar, siffran nio symboliserar hopp och inspiration. Så vad du än har lämnat eller vad du än väntar in är det bara positivt. Drottning i bägare, är också för mig ett starkt känslokort. Att något känslomässigt lägger sig på plats och att du vågar ha tillit och vågar vara i känslan. Oavsett om du är man eller kvinna så visar detta kort att du framhäver, visar upp din kvinnliga sida. Det som betonar ömhet, närhet och kärlek. Är du kvinna så kan detta kort också visa på en graviditet.

Summering – ta en time out i livet, pausa och återhämta dig. Det som du har lämnat eller det som du väntar in kommer att komma till dig. Och det är bara positivt.


OM DU DROGS TILL HÖG/SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Energy oracle cardsFifth chakra, Archangel GabrielFemte chakrat, Ärkeängel Gabriel. Här handlar det om att våga tala din egen sanning och våga uttrycka dig själv och stå upp för den du är. Är du inte i balans här kan du ofta ha problem med halsen. Va också uppmärksam på hur du talar till dig själv. Säger du kärleksfulla ord eller är du nedvärderande mot dig själv? På kortet ser man också siffran 39. 3 + 9 = 12. 1 + 2 = 3 som symboliserar att du kommer att få hjälp. Kanske på ett oväntat sätt, lösningar är i antåg. Läs gärna mer HÄR för mer tips hur du kan balansera upp ditt femte chakra.

Thelema tarotStyrkan. Känn kraften som du bär inom dig! Du har styrkan i det du vill förändra i ditt liv. Du har modet att förverkliga dina drömmar, dina ambitioner i livet. Styrkan är kort nummer åtta i stora arkanan. Siffran åtta symboliserar nya möjligheter. Du är inte riktigt i mål än men du är fullt medveten om vilka ”strider” du ska fokusera på, du har en inre tro och tillit och en starkare medvetenhet över det som är på väg in i ditt liv. You got the power!

Summering – va sann mot dig själv, stå upp för dig själv. Du har styrkan och kraften att fixa det som du vill. tro på mirakel, tro dig själv och tala din inre sanning.


OM DU DROGS TILL HÖG/SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Energy oracle cardsSeventh Chakra, Archangel Uriel.Sjunde chakrat, Ärkeängel Uriel. Ett kort som representerar att du har en stark intuition och likaså stark inspiration till dig själv och till livet. Du har en öppen kanal mellan ditt sjunde chakra/kronchakra och Universum (eller vad du tror på eller vill benämna det som du tror på…). Läs gärna mer HÄR om ditt sjunde chakra.

Thelema tarotEss I bägare. Något kärleksfullt kommer till dig. Något känslomässigt lägger sig på plats. Ess, siffran ett symboliserar goda resultat och nystart. Ett glädjefullt kort som kan innehålla allt mellan himmel och jord: Ny kärlek, Ny relation, Friskare kropp, Nytt jobb… Vad det än du vill ha in i ditt liv, ha ett positivt sinne, för det är då som du lättast drar till dig det du önskar. När du tänker på det du vill ha in i ditt liv, le gärna också då med din mun. Leendet väcker dina positiva känslor ännu mer.

Summering – Dessa kort i kombination kan jag bara säga ett stort WOW till! Ett öppet kronchakra och en nystart, sätt igång och visualisera, du har alla möjligheter nu att få det som du önskar, på ett kärleksfullt sätt.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki