PICK A CARD

Om du valde kort nummer ett så var det detta kort menat för dig;

Om du valde kort nummer ett så var det detta kort menat för dig – Page i stavar – Du känner dig lite rastlös och vill att saker och ting ska börja rulla på. Du är inte alls nervös över vad som komma skall, för du känner dig väl förberedd då du noggrant har lagt en bra grund. Det är ett lugn och en härlig harmoni runt omkring dig, men rastlösheten lyser också igenom. Du vill att det du väntar på ska hända nu! Du känner att du har väntat länge nu på det som du önskar.

Mitt råd är att du ska ha tillit. Snart kommer ett meddelande till dig så du kan ta det där nästa steget i ditt liv. Din önskan kommer att bära frukt. Det kommer inom kort bli en positiv rörelse framåt, va då också beredd på att det kan gå snabbt.


Om du valde kort nummer två så är detta kort menat för dig;

Riddare i svärd – Du vet vad du vill och också hur du ska nå ditt mål. Du känner kraft och mod, är impulsiv, energisk och redo för lite aktion i livet. Du är beredd på att göra massa saker, dina idéer bubblar fram och fort som attan ska det gå…på gott och ont.

Mitt råd till dig är, försök att inte vara så fokuserad över målet som du ser framför dig, vidga ditt synfält lite mer. Risken finns att du missar nya utvecklingar som har skett under tidens gång. Rusa inte in i någonting utan tänk gärna efter en eller ett par gånger till. Är det så att du är frustrerad över en person, kanske hamnat i en dispyt? Vänta några dagar med att föra en diskussion. Risken finns att du eller den andre personen kan såra med orden som sägs, mer än att rätta till missförståndet. (Även fast det inte är din eller den andres intention att såra.)


Om du valde kort nummer tre så är detta kort menat för dig;

Riddare i stavar – Mycket fart, stark vilja, självförtroende och höga ambitioner. Om inte äventyr och händelser kommer till dig, då går du ut och hämtar dem! Det är lite som Pippi Långstrump: Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert! Du är på väg in i förändringar, det är snabba impulser och aggerande framåt.

Mitt råd, våga lyssna på dina inre budskap och ha tilltro att det du känner är sanning. Är det något som du önskar så är rätt tid nu.

Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se 

Kram Anki