PICK A CARD

Dagens PICK A CARD – A.E WAITE TAROT och idag är det Marianne som tolkar till er.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

PAGE I STAVAR

Står ofta för en yngre person med drömmar och entusiasm. Eller kanske du känner dig ung till sinnet, drömmer om en nystart om något nytt. Detta kort tyder på positiva besked/meddelanden. Kan vara Jobb, studier, kärleken. Nu visar det på att det vänder tid att uppnå dina mål och drömmar.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

ÅTTA I BÄGARE

Du känner dig redo att lämna det gamla bakom dig, gå vidare, ta avsked av något eller bara ta en paus, ha tid för dig själv och fundera på hur du vill ha det i ditt liv. Kan vara familj, jobb, relation eller ett ekorrhjul som bara rullar på i samma spår. Du känner dig redo att gå vidare att söka nya mål som får dig att växa.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

TRE I BÄGARE

Glädje och firande ligger framför dig nu. Något/någon du väntat på kan dyka upp nu, drömmar kan gå i uppfyllelse, människor du trivs med och längtat efter kan dyka upp. Njut av människor som står dig nära som betyder mycket för dig, njut och sätt värde på din glädje. Ju mer du uppskattar och gläds desto mer kommer till dig.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki