PICK A CARD

…eller ska vi säga ”Pick a pile” då det idag ligger fler kort i varje hög.

Det övre kortet du ser är från Gilded Tarot av Ciro Marchetti. Det undre, The law of attraction cards av Esther och Jerry Hicks. Titta på korten/högen ovan. Vilket kort/hög dras du till… ett, två eller tre?

När du har valt bläddrar du ner och läser dina budskap.

Kram Anki

OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Tarot kort – Sju i svärd – Du står inför ett problem som du inte riktigt är i balans med. Ska du välja beslutet som är en lättsam väg för alla inblandade, eller ska du välja beslutet som gagnar endast dig själv?

Kortet kan också betyda att det är någon som går bakom din rygg. På både gott och ont. Kan vara någon annan som eventuellt står inför ett beslut som jag skrev om ovan, eller så kan det vara en kärleksfull överraskning. Här gäller det att följa din magkänsla, din intuition och våga lyssna på den.

På bilden kan man också se en katt bland de två svärden som ligger kvar på golvet. Där får jag känsla av att det handlar om en kärleksrelation. Katter för mig handlar om att stärka sin relation till sig själv, och siffran två (två svärd) står för dualitet, tvåsamhet. Står du inför ett relationsbeslut och har svårt att bestämma dig? Kom ihåg, du lever här och nu för din skull. Våga lyssna och lita på ditt hjärtas röst. Jag får en god känsla av att du kommer ta rätt beslut, för allas högsta och bästa.

Attraktionskort – ”The Law of Attraction Treats My Imagination as Reality” Lagen om attraktion behandlar mina tankar som verklighet. Universum svara på de tankar som du tänker, och skiljer inte mellan fantasi eller verklighet. Så om du tänker en tanke tillräckligt länge, blir det din verklighet.

Så tänk positiva tankar om att problemet eller situationen du står inför, att dina beslut kommer gagna alla berörda på det bästa sätt. För allas högsta och bästa.


OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Tarotkort – Den Hängde mannen – Det här kortet står för mig ”trust the process” och ett kort med lite martyrskap. Du har hamnat i en situation som du känner att du inte riktigt kan ta dig ur. Här kan det vara lätt att tänka ”varför är det alltid jag som får göra det här eller det här…”.

På bilden kan man se en man som hänger upp och ner, som har fastnat i en kedja med ena foten. Du har hamnat i en situation, ett beteende, ett mönster som du anser är svår att komma ur. Ju mer du drar i den fastkedjade foten, desto hårdare ”binds” du fast. Ovanför den hängde ser man också en sol som för mig står för värme, positivitet, harmoni, lycka, balans. Sluta älta problemet, sluta tyck synd om dig själv. Lita på processens gång. Häng stilla där du är just nu så du kan stilla ditt sinne och få nya perspektiv på det som är. Ha lite självdistans och fundera också över varför du inte litar på din egen styrka och kapacitet. Du är inte ensam, du kan också be om hjälp. Och du har din egen talan, det vill säga, du kan också säga nej oavsett vad andra människor runt omkring dig anser om ditt beslut.

Attraktionskort – “I Attract the Essence of My Thoughts”. Jag attraherar kärnan I mina tankar. Attraktionslagen och dess magnetiska kraft lockar till sig de tankar och känslor som är i samma vibrationsnivå som det du tänker och känner. Oavsett om det är något du vill ha, eller inte.

Lita på processen och tänk kärleksfulla tankar om dig själv.


OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Tarotkort – Riddare i stavar – Här handlar det om fart, stark vilja, självförtroende och höga ambitioner. Om inte äventyr och händelser kommer till dig, då går du ut och hämtar dem! Det är lite som Pippi Långstrump – Det har jag aldrig provat förut så det klarar jag säkert! Du är på väg in i en positiv förändring och var beredd på att det kommer att gå snabbt.

Attraktionskort – “I Am Not Here to Create Sameness”. Jag är inte här för att skapa en enformighet. Det finns så många olika världar som det finns varelser eller individer. Du finns här för att vara och göra det du vill vara och göra, samtidigt som du tillåter alla andra att vara och göra de vill.

Gör som den röda hönan i attraktionskortet, våga stick ut ur massan, tro på dig själv. Är det något du vill göra eller vara, ta steget nu.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna med dig av mina Pick a Card så andra också kan få ta del utav dem.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se 

Kram Anki