PICK A CARD

Dagens kort till veckans Pick a Card är ENERGY ORACLE CARDS av Sandra Anne Taylor. Orakelkort som avslöjar den nuvarande energin som du är i just nu, och den energin som kommer som resultat av det du tänker eller av ditt aggerande. Och så klart, tips och råd av vad jag får till mig.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

ENVY – AVUNDSJUKA

Tittar vi på bilden ser vi en kvinna som håller en skål som är överfull med pengar, i hennes andra hand håller hon en skimrade pärla. Men hon ser inte nöjd ut. Istället är blicken vänd ut mot den guldskimrande staden utanför hennes hem. Hon tittar på allt det glittriga och önskade att hon var där… Kvinnan har redan ett vackert och värdefullt liv men ignorerar det, istället längtar hon efter det glänsande välståndet som hon ser någon annanstans. Det som alla andra har…

“Gräset är inte grönare på andra sidan…”. Se allt det vackra som du redan har runt omkring dig, känn tacksamhet av det du har och njut. Även om livet är upp och ner just nu. Relationen gick inte som du önskade, tufft på jobbet, tufft med dina barn, arbetslöshet, sjukskriven, just nu har du inte råd att köpa den där grejen som du vill ha… Exemplen på vad andra har som inte du har kan göras oändligt lång, men nu är det dags att ändra ditt fokus. Sluta jämföra dig med andra, släpp avundsjukan mot andra och se alla dina små välsignelser som redan finns i ditt liv.

Släpp känslan av brist och fokusera på känslan av tacksamhet och värde. Ju mer tacksamhet du känner över det som du redan har, ju mer öppnas dina ögon för allt att vara tacksam för.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

MAN HOLDING A COIN – EN MAN SOM HÅLLER ETT MYNT

Tittar vi på kortet ser vi en man som håller ett stort mynt i sin hand. Han sitter lugnt och tryggt i ett frodigt landskap med växter i både grönt och lila. Känner så mycket mjukhet och lugn i detta kort. Ser både soluppgång och solnedgång, en balans mellan yin och yang. Mannen på bilden bär en vit skjorta vilket för mig står för renhet och vitalitet.

Om du är man och drogs till detta kort kan det peka på att du nu börjar se värdet i dig själv. I din hälsa, i din ekonomi, i ditt liv. Och som attraktionslagen säger -Lika attraherar lika-, ju mer i ditt livsvärde du ser desto mer livsvärde drar du till dig. Större och mer framgång är på väg, så ta kontroll över din ekonomi, din hälsa, ditt liv så kommer du se hur mer av allt det härliga bara dyker upp när du minsta anar det.

Allmänt pekar detta kort på att det kan komma in en person i ditt liv som hjälper dig finansiellt eller på ett annat läkande sätt. Den här personen, kan vara någon du känner eller inte känner, är en man som är mycket hjälpsam. En person med gott hjärta, ”djup plånbok” eller de rätta kontakterna som du behöver för att komma vidare i din ”uppförsbacke”. Ha ett öppet sinne till denna person när du möter honom, men lyssna också på vad din intuition säger.

Oavsett om du är man eller kvinna så kan kortet också visa på att en ny kärlek kommer in i ditt liv. Han kan vara förmögen eller så är ni arbetskamrater.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

ATTACHMENT – ATT HÅLLA FAST VID NÅGOT eller NÅGON

Får en känsla av twilight zone, en gräns mellan det undermedvetna och det övermedvetna, gränsland mellan sanning eller det som kanske bara finns i dina tankar. Kvinnan står där fastkedjad med ena handen och i den andra handen håller hon en vit mask. Ska hon våga släppa taget om masken? Ska hon våga släppa taget om det som håller henne fast?

När jag tittar på kortet känner jag att din väg framåt stoppas mycket av dina tankar, till gamla mönster eller till människor från det förflutna. Något från det förflutna gör att du känner en rädsla inför framtiden. Något du har svårt att släppa taget om, något har hänt och du vågar inte släppa in känslan av tillit. Känslomässiga mönster? Gamla förhållanden? Om du drogs till detta kort vill det säga dig att det är dags för dig att gå vidare nu. Gör det du kan för att bryta dig loss från kedjan och gå vidare i ditt liv. Du är regissören i ditt liv. Låt inte gamla oförrätter hindra dig från att leva det liv du vill leva. Fritt, kärleksfull, hälsosamt, spontant.

Kom ihåg ordspråket ”Rom byggdes inte på en dag”. Det kan ta tid att bryta sina invanda mönster, men tills du gör det så kommer bara historien att upprepa sig. Den kletiga negativa förminskande energin kommer att hålla dig tillbaka tills du själv väljer att ta steget. Så vänta inte, börja idag.

Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki