PICK A CARD

Dagens PICK A CARD – ENERGY ORACLE CARDS.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

DOOR TO PERSONAL HEALING AND HAPPINESS

Dörren till personlig läkning och lycka – Det är en ny början i ditt personliga liv

Det här kortet visar på att en positiv förändring är på väg in i ditt liv nu. Du kanske har haft en riktig dålig period en stund, kanske varit sjuk och haft ett stort behov av att landa inom dig, egentid, egenvård. Kanske handlar det om en yttre förändring, till exempel kanske du letar efter en ny bostad? Oavsett vad det än handlar om vill detta kort visa att – Dörren till personlig läkning och lycka – står nu vidöppen för dig. Det är bara för dig att ha tillit och våga ta steget ut i livet nu.

Tittar vi på kortet så ser vi att där du befinner dig just nu, där är det fortfarande lite risigt, buskigt och snårigt. Men att de vackert snidade dörrarna står vidöppna mot regnbågens alla härliga färger. Den vita duvan som symboliserar fred, näckrosens blommor och blad som går i rosa och i grönt som är hjärtchakrats färger. Kärlek! Men samtidigt är det också lite suddigt vid regnbågen vilket jag tolkar som att allt är inte klart än, din livsväg är inte helt utstakad men vems väg är till 100 procent helt det? Det är inte meningen att du ska veta varje steg i ditt liv, för livet är föränderligt. Känn tillit att allt blir som det ska, för ditt liv öppnas upp mer och mer. Nya möjligheter är på väg att dyka upp för dig, känn lugn för det är mycket kärlek och harmoni i kortet.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

STRATEGY

Strategi – Att göra upp en plan

Har det känts spretigt och rörigt i dina tankar? Att du ”duttar på” i alla möjliga riktningar utan att något egentligen händer? Att det inte sker någon som helst förändring i ditt liv oavsett vad du än gör? Det här kortet pekar på att nu är det hög tid att ta kontroll över ditt liv. Ta kontroll över dina tankar.

På bilden ser vi en penna, en journal, en kompass och längst upp också en nyckel. Nu är det en mycket gynnsam tid för dig att fastställa en detaljerad strategi för att uppnå dina innersta drömmar och mål.

Sätt dig ner och skriv ner i ord den riktning som du vill åt i ditt liv. Rita och klipp också ut symboler och bilder som väcker positiva känslor inom dig, mot det mål som du önskar. Kom ihåg också att strukturera upp kortsiktiga mål för att göra de långsiktiga målen verkliga. Har du kortsiktiga mål, är de lättare att uppnå vilket väcker positiva tankar och känslor inom dig. Som attraktionslagen säger – Lika attraherar lika -. Ju mer framgång du känner, desto mer framgång uppnår du, och kortsiktiga mål är lättare att uppnå till en början. Det handlar om att styra dig själv i tanken mot dina långsiktiga mål.

Så, vilket håll vill du åt?


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

HAPPY FAMILY

Lyckliga familjen – Närhet, Glädje och Omtänksamhet

Regnbågen som strålar ovanför den lyckliga familjen på bilden visar en tid av glädje, kärlek och firande. Oavsett hur många ”måsten” du har runt omkring dig, glöm inte bort att visa kärlek och omtanke till alla dina nära och kära. Kom ihåg att ta dig tid att umgås med familj och vänner. För värdet, tiden som du ger till en familjemedlem eller en vän, ger dig en högre vibration. En starkare livskraft.

Om du är singel och idag lever ensam men längtar efter Kärlek i ditt liv, kan detta kort peka på att en ny kärlek är på väg. En livspartner som redan har barn. Det kan ibland oavsiktligt ta med sig lite utmaningar, de har ju hittat sina rutiner och ibland kan det ta ett tag att växa samman till en helt ny familj. Men ge absolut inte upp, för det kan vara ditt öde, din väg att gå i detta livet.

Det är mycket värme och kärlek i detta kortet, men också starkt beskydd då de alla står och håller varandras händer under regnbågen.

Under regnbågen står också du.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki