PICK A CARD

Idag är det Romantikänglarnas tur att ta plats, det är ju ändå midsommarvecka. Och då det även är Nymåne på söndag (21 juni 2020) finns även Moonology oracle cards som dagens Pick a Card kort. Titta på korten ovan. Vilket kort dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Romantikänglarna – OÄRLIGHETNågon bär en falsk mask i den här relationen.

Det här kortet handlar om att någon som du har en relation tillsammans med, antingen en vänskaplig relation eller en kärleksrelation, där någon inte är fullkomligt ärlig. Jag tolkar inte detta kort som något ”negativt”, oärligheten handlar inte om att gå bakom ryggen, snarare handlar det om att man inte säger sin sanning i relationen. Kanske på grund av rädsla för att förolämpa? Kanske för rädsla om att kärlekskänslorna inte är ömsesidiga? Kanske för rädsla om att vänskapskänslorna inte är ömsesidiga? Vad det än handlar om vill detta kort påminna dig om att, även om det kan vara obehagligt att föra fram sina innersta känslor, kommer det i slutändan att förbättra er relation på många plan.

Är det någon annan än du som bär denna mask, så är det den första som du kommer att tänka på i stunden.

Månkort – BE BOLD AND MAKE THE FIRST MOVECardinal Moon.

Va modig och ta det första steget, månen i kardinal (ledande). Här finns en stark vilja till att få saker och ting i rörelse. Hitta modet inom dig och följa ditt hjärta, dina innersta känslor. Det kan vara utmanande, men känner du att du står och stampar på samma plats, att ingenting händer. Då visar detta kort att det är dags för ditt att hitta styrkan som kommer att föra dig framåt i livet.

Slutord – Är det du som bär en mask i en relation? Är det du som inte vågar säga vad du känner? Ta steget nu och våga! Oavsett hur det än kommer att gå så va modig, ta ansvar för ditt liv och för ditt öde. För är det något du håller inom dig skapas motstånd i din kropp, i ditt sinne vilket i sin tur kan minska ditt positiva flöde i ditt liv. Våga. Hitta modet. Jag tror på dig!


OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Romantikänglarna – DET ÄR TRYGGT FÖR DIG ATT ÄLSKAÖppna ditt hjärta och ta emot den högsta energin av alla.

När jag känner på detta kort blir jag så ledsen. En känsla av sorg och förminskande av sig själv. Du har blivit sårad så många gånger i dina tidigare relationer, vilket har lett till att du ”dragit upp blixtlåset” i ditt hjärta för att inte bli sårad igen. Medvetet eller omedvetet, det vet jag inte. Mitt råd är att sakta och försiktigt börja dra ner blixtlåset i ditt hjärta igen. Våga öppna upp och våga ta emot kärlek igen. Du är en fantastisk underbar människa som är värd all kärlek! Det som har varit, har varit. Du är idag mycket klokare och visare och har idag mer kontakt med din inre kompass. Det vill säga, ditt hjärta (och dina guider) kommer att göra dig uppmärksam när något inte är som det ska… Lita på dig själv och våga känn igen.

Affirmation – Jag öppnar upp mitt hjärta. Ärliga och kärleksfulla relationer kommer in i mitt liv med lätthet.

Månkort – A NEW START IS COMING!New Moon.

En nystart är på ingång – Nymåne. Wow va härligt! Det här är ett så positivt kort, något nytt och spännande är i antåg. Precis de ord som du behöver höra just nu med ditt sårade hjärta! Och dessutom är det nymåne på söndag. En bra tid att manifestera in sina önskningar. Och så om inte det var nog, är det midsommarafton på fredag! En dag och kväll som alltid har varit kärleksfullt mystisk för mig.

Slutord – Mitt råd är att dagligen säga affirmationen – Jag öppnar upp mitt hjärta. Ärliga och kärleksfulla relationer kommer in i mitt liv med lätthet -. Gärna så många gånger du bara kan. På söndag, när det är nymåne gör en extra liten ritual. Plocka fram papper och penna. Tänd några ljus. Stilla dina tankar genom att följa dina andetag en stund. Skriv ner affirmationen på ett papper, läs affirmationen högt. Placera sen din affirmation på ett ställe där du ser det dagligen, som en påminnelse om vad du önskar in i ditt liv. Va positiv i tankarna.


OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Romantikänglarna – FÖRSONINGNågon från ditt förflutna kommer tillbaka i ditt liv.

Har du någon i din tanke som du önskar komma tillbaka in i ditt liv igen, grattis nu är den personen äntligen på väg! Detta är för mig, i huvudsak ett romantikkort för ett kärlekspar, nu kommer han eller hon in i ditt liv igen. Antingen för att fortsätta eran kärleksrelation, men där ni båda är både visare och mer tillitsfullare till varandra. Eller så kommer han eller hon in för att läka och hela gamla sår. Att på något sätt ta hand om oavslutade affärer så att ni båda kan gå vidare.

Månkort – BELIEVE IN THE IMPOSSIBLEBlue Moon. Tro på det omöjliga – Blå måne

Tänker du ibland att du ber om för mycket? Att du önskar något som du kanske tror är ouppnåeligt? Du har säkert hört uttrycket ”once in a blue moon”, fritt översatt att något händer mycket sällan. Detta kort är ett tecken på att ”detta sällan” är nu här för dig. Vad du än önskar få in i ditt liv finns en stor möjlighet att det nu slår in.

Slutord – Får du ett erbjudande nu, säg JA TACK om du har den rätta känslan. Vill någon från ditt förflutna komma in i ditt liv igen? Säg JA till att möta denna person.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna med dig av mina Pick a Card så andra också kan få ta del utav dem.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki