PICK A CARD

Dagens val av lek till veckans Pick a Card – Ärkeänglarnas Orakelkort – av Doreen Virtue. Korten är dragna och tolkade av min vän Marianne Franzén.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Prioritera – Ärkeängel Metatron: ”Fokusera på det som är viktigast för dig. Jag hjälper dig att organisera dig och känna dig motiverad.

Det är dags att finna det som ger dig kraft, det som gör dig lycklig och kommer vidare i din inre kraft. Inte det som tömmer dig på energi eller lägger den på andra. Släpp sådant som inte längre är viktigt för dig, våga säg nej, du är viktig, du är bra. Är du lycklig sprider du också lyckan vidare till andra och får dubbelt tillbaka.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Komma igenom svårigheter – Ärkeängel Jeremiel: ”Det värsta ligger bakom dig nu, och du övervinner tidigare utmaningar.”

Du har tagit dig igenom en tuff och utmanande tid. Det värsta är över och du växer dig starkare och är redo att ta tag i andra utmaningar som inte längre känns lika svårt. Du känner dig stark, nästan oövervinnerlig. Du är redo att möta din inre kraft och att ge och ta emot kärleken. Våga stå upp för dig själv, tro på nu blir allt bara till det bättre.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Klarvetande – Ärkeängel Uriel: ”Var uppmärksam på tankar och ideér som kommer till dig, för de är besvarade böner.”

Du måste lita på dig själv och det som kommer till dig. Du är upplyst och tankar och ideér kommer till dig av ett syfte. Det är svaret på dina böner. Var uppmärksam på dina drömmar, skriv ner dem. Slå inte bort tankar som hastigt kommer till dig, ideér som blommar upp från ingenstans, där har du de rätta svaren. Sitt inte hemma och vänta på att saker ska hända, svaret finns inom dig. Var lyhörd.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki