PICK A CARD

Då det är nymåne idag (19 augusti 2020) kände jag att Moonology oracle cards skulle få sätta grunden för veckans pick a card. Sen drogs jag även till mina Energy oracle cards och The Gilded tarot för denna vecka.

Titta på bilden ovan. Vilket siffra eller hög dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL HÖG/SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Nothing will come of this situation – Void-of-Course Moon. Inget kommer att leda någon vart i denna situationen. Detta kort kan ha två betydelser. Alternativ ett: Är du orolig över något – Släpp oron, för det finns ingenting att oroa sig för. Alternativ två: Går du och längtar efter något/någon – ger detta kort en liten hint om att du måste justera dina förväntningar, ändra saker/ditt tankemönster så du får ett annat resultat. Vilket budskap/alternativ kändes mest rätt för dig?

The garden and the gateTrädgården och porten. Det här kortet antyder ett ekonomiskt välstånd eller något annat positivt som är på väg in i ditt liv. Kortet antyder också att det är mycket upp till dig själv också. Du har den starka kraften att ändra ditt fokus, bara du själv vill. På bilden ser man en flicka i en prunkande trädgård. Runt flickans hals finns en nyckel. En nyckel som täcker hennes halschakra. Gå inåt i dig själv. Vad vill DU? När du vet vad du vill, våga tro på det du vill förändra, våga uttryck dig, våga stå för den du är. Tala din egen sanning. På kortet ser jag också två fjärilar som flyger och ett hus som hänger i ett träd. En fjäril är på väg mot huset, den andra flyger åt motsatt håll. Min känsla är ett sammanboende av något slag. Har du en önskan om att flytta ihop med någon, en tvåsamhet, så är det på väg in i ditt liv. Men tiden är inte riktigt mogen än. Det måste ske någon typ av förändring. Våga stå i din kraft, lossa nyckeln kring din hals och känn tilliten att våga stå upp för dig själv.

Ord har kraft så upprepa puschande och peppande affirmationer. Jag har kraft att förändra. Jag har kärleksfulla relationer. Jag har ett ekonomiskt överflöd. Jag lever i balans och i harmoni.

The WorldVärlden. Du har så mycket kraft och inre visdom och många olika möjligheter ligger framför dig nu. Våga tro på överflödet som ligger uppdukat framför dig. Våga tro på en andra chans och se helheten i livet. Detta kort är också ett JA kort för mig, så har du en fråga så är svaret ja.

Summering – Tillit och tro på dig själv. Du har lagt ner mycket engagemang i något projekt, arbete eller kärleken, det är bara du som vet vad det handlar om. Mycket i livet går åt rätt håll nu. Glöm inte, det är du som har kraften att ändra ditt fokus. Våga tro på det omöjliga, njut av livet, öppna grinden och släpp in hela världen.


OM DU DROGS TILL HÖG/SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

A new start is coming! – New Moon. Detta är ett stort “JA” kort. En nystart är på väg in i ditt liv! Och extra kraftfullt känner jag med detta kort eftersom det är ett nymånekort på en nymånedag.

Man holding a heartMannen håller ett hjärta. Ett kort som handlar om familj, kärlek och känslor. Om du är en man som drogs till denna hög vill detta kort visa dig att ett mer balanserat familjeliv är på väg in i ditt liv. Har du blivit sårad tidigare, våga lita på den nya relationen som har kommit in i ditt liv, eller som är på väg till dig. Tittar man på kortet kan man se att kanten av hjärtat som mannen håller i sin hand, är lagat med guld. I Japan finns en konstform, Kintsugi som bygger på att man framhäver det som är trasigt, lagar sprickan med guld istället för att dölja det. Alla bär vi på en historia, alla blir vi naggade i kanten någon gång och det är upp till var och en hur man väljer att gå vidare. Laga såret med guld och våga lita på kärleken igen. Är du kvinna och drogs till detta kort kan det visa på att en ny man är på väg in i ditt liv, en kärleksfull man som ser till ditt högsta och bästa. Har du redan en man i dina tankar? Detta kort kan i så fall visa på en kärleksfull och hållbar nytändning.

The LoversKärleksparet. KÄRLEK, KÄRLEK och återigen KÄRLEK. Kärlek till dig själv. Kärlek i en relation. Kärlek i en situation. Något stort och starkt är på väg till dig. Det är på riktigt, en stark gemenskap som ska tas på allvar.

Summering – Oavsett om det handlar om en kärleksrelation till en partner eller en kärleksfull relation till dig själv, är det bara så mycket sprudlande, vibrerande KÄRLEKsfulla energier i denna läggning. Släpp sårade minnen och känslor och njut av allt det härliga som är på väg just nu. Tro på kärleken till dig själv. Tro på att den rätta kärlekspartnern är på väg. Nystart, nytändning… Ett stort WOW! Jag blir så glad! Grattis till dig som valde denna hög, för detta är precis de känslor vi ska vara i för att dra till oss det vi önskar. Sprudlande, sprakande, glädje, hopp, kärleksfullt.


OM DU DROGS TILL HÖG/SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Be bold and make the first move – Cardinal moon. Va modig och ta det första steget. Vad vill du? Vad är det du drar dig för att säga eller att göra? Det här kortet kommer som en utmaning till dig att verkligen gå inåt i dig själv för att se vad det är som håller dig tillbaka. Det är dags nu för dig att vara modig och ta det där första svajande steget. Var modig och följ ditt hjärta och dina känslor. Att våga vara modig, att våga förändra leder dig framåt.

CommunityGemenskap. Det är dags att våga knyta nya kontakter med människor som är likasinnade. Samma intressen, liknande tankebanor. Fundera över vad det är du vill, något du gått och tänkt på under en tid. Anmäla dig till en kurs? Starta företag? Samla en grupp vänner för återkommande mediatationskvällar? Bokcirkel? När man samlas i grupp och utbyter tankar, känslor, intentioner mellan varandra växer man som människa.

King of WandsKung av stavar. Ett kort som står för karriär, stabilitet, ansvar, trygghet. Nyskapande och pondus, självrespekt. Ta ett beslut över det du vill göra, va hängiven till dina tankar och känslor för då kommer du att gå långt. Det är precis som med det första kortet i denna läggning – Var modig och ta det första steget – Ta steget, slutför och nå dina mål.

Summering – En önskad förändring som du vill ha kommer att ske om DU tar det första steget. Känner inget bakslag utan bara seger, lycka och framgång i denna läggning. Ett lugn. Du har absolut inget att förlora. Gör det du vill och utvecklas i det som blir. Ha rolig, va modig och tro på dig själv.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki