PICK A CARD

Dagens PICK A CARD – ROMANTIKÄNGLARNA av Doreen Virtue. Och idag är det jag, Anki som tolkar till er.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

SLÄPP KONTROLLEN

Tillåt den här situationen att utvecklas naturligt.

Romantikänglarna har hört dina böner…men märker också att du har svårt att släppa kontrollen, att låta dem göra sitt jobb i lugn och ro. Du vill gärna gå in och ”peta i” vem din kärlekspartner ska vara. En redan utsedd person som du önskar in i ditt liv, vem du anser är bäst för dig.

Det här kortet kommer till dig som en påminnelse om att ju mer du önskar och fokuserar på en specifik partner, dröjer det innan han eller hon kommer till dig. Vilket i sin tur leder till att frustration väcks omedvetet inom dig. Du tröttar ut dig själv och sänker din energi. Kom ihåg att du inte kan påverka andra människor eller yttre omständigheter.

Jag vet, det är lättare sagt än gjort men nu är det dags för dig att släppa kontrollen. Släpp personen och var istället öppen för alla möjligheter – Öppna ditt hjärta och visualisera och dröm om hur du vill känna när du och din kärlekspartner är tillsammans. Vad gör ni? Vad säger ni till varandra? Hur tar din kärlekspartner på dig? Hur känns det när ni kysser varandra?

Det här gäller i allra högsta grad också alla områden i ditt liv. När du släpper taget underlättar du för Universum och Romantikänglarna att hjälpa dig. Släpp kontrollen men fortsätt dröm och visualisera.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

SJÄLSFRÄNDE

Ja det här kan vara din själsfrände.

En själsfrände behöver inte vara en person som du har en romantisk koppling till, utan det kan vara en vän som förstår dig utan och innan. En person i ditt liv som det bara klickar med. Det kan vara så att du redan har en själsfrände i ditt liv, eller så kommer det in en ny person som du direkt känner en stark och lättsam närvaro med. Som om ni känt varandra tidigare, fast ni aldrig tidigare har mötts. Allt klickar.

Om du har en specifik person i dina tankar då vill detta kortet svara ”JA”. Den personen som du frågade om har ”det”. Känslan av igenkänning och bekvämlighet, lättsamhet när ni möts.

Har du ingen i dina tankar utan istället går omkring och funderar på när han eller hon kommer in i ditt liv, eller om du någonsin kommer att träffa din själsfrände kommer detta kort som en bekräftelse att han eller hon är på väg. Oroa dig inte, oro sänker bara din energi och det dröjer längre innan personen kommer till dig. Kanske finns han eller hon redan är i ditt liv, du har bara inte sett det än.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

FÖRLÅTA OCH LÄRA

När du släpper och helar ditt förflutna får du uppleva mer kärlek i dina nuvarande ögonblick.

Ett brustet hjärta tar tid att läka. Romantikänglarna ser att ditt hjärta återigen kan ge och ta emot kärlek. Men just nu är ditt hjärta sårbart, så i varje nytt möte väcks minnen från tidigare händelser och därför omedvetet låser och bommar igen hjärtats dörr, för att inte bli sårad igen. För att slippa uppleva det du tidigare har upplevt.

Ta all den tid du behöver för att läka och bli hel. Dra dig undan från omvärlden som om du vore sjuk. Ta en paus från livet en stund för att ta hand om dig själv. Gå ut i skogen och naturen. Andas. Meditera. Be Universum, Romantikänglarna eller något som är större än dig om hjälp att släppa, hela och läka ditt förflutna. Ge dig själv massor av Kärlek. Och det viktigaste av allt, förlåt dig själv. Kanske är du arg för att du lät dig bli sårad. För att du drogs till någon som inte ville ditt högsta och bästa. Att du inte såg ”varningsflaggorna” redan från början. Kanske har du tankar som Varför händer alltid det här mig… Släpp all gammal ilska och döm dig inte för det som har hänt. Döm heller inte honom eller henne, det kan finnas en undangömd anledning till varför personen sårade dig. En anledning som personen inte själv är medveten om. Kanske finns det även där sår som ännu inte är läkta.

Kom ihåg, livet består av lärdomar, så även i ditt romantiska liv. Kanske har du blivit sårad många gånger tidigare, men nu räcker det eller hur. Ta en liten retreat, gå inåt i dig själv och fundera över varför det blivit som det har blivit. När du inser orsaken är det lättare att släppa gammalt bagage som inte längre ska tynga dig. Din kärleksfulla partner kommer att komma till dig och älska dig precis som du är. Inga roller, inget spel utan ren, skär och äkta KÄRLEK.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki