PICK A CARD

Idag valde jag Romantikänglarnas orakelkort som dagens Pick a Card kort. Titta på korten ovan. Vilket kort dras du till… ett, två eller tre? När du har valt ett kort, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Kram Anki

OM DU DROGS TILL KORT NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Släpp ditt exTiden har kommit för att rena din energi.

Att gå omkring och minnas och peta i gamla sår med sitt ex, kommer inte att föra in en ny kärlek in i ditt liv. Då är du kvar i det som du tidigare har upplevt, du visar omedvetet för dig själv att du inte vill släppa taget om din tidigare relation. Nu är det dags för dig att sluta peta och istället läka det som har varit. Ditt kärleksliv kommer att förbättras den dagen då du känslomässigt och energimässigt släpper din före detta kärlek.

Detta gäller också kärleken till dig själv. Gamla barndomsminnen som du kanske går omkring och tänker och ältar. Minnen som inte har en kärleksfull energi, de som gör dig ledsen eller arg. Det är dags att släppa taget om dem nu så du kan läka.

Övning – Sätt dig ner på en plats du känner dig trygg, en plats där du vet att du får vara ifred. Stäng av telefonen. Blunda och ta ett djupt andetag, in genom näsan och andas ända ner till magen. När du andas ut igen, andas då ut genom munnen. För varje utandning tänk orden ”jag släpper det som har varit och välkomnar nya kärleksfulla harmoniska relationer in i mitt liv”.

Längst ner på sidan får du lite information om hur jag tänker kring att visualisera… 


OM DU DROGS TILL KORT NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Romantiska känslorDina känslor är äkta och värda att utforska.

Har du träffat någon som får ditt hjärta att ta det där extra skuttet? En man eller kvinna där du känner att du kan vara precis som du är och att du också känner dig bekväm i det? Våga ta initiativet, sätt igång och gör den romantiska gesten! Skicka uppmuntrande sms. Bjud ut honom eller henne. Skicka små kärleksfulla vykort eller presenter som visar att han eller hon finns i dina tankar. Så att han eller hon förstår att det finns en kärleksgnista mellan er två.

Eller längtar du efter mer romantik i ditt liv, gör något romantiskt för dig själv. Köp blommor eller titta på en romantisk film. Ju mer romantik du känner inom dig, desto mer romantik drar du till dig. Allt det du gör för dig själv blir en ögonöppnare för ditt romantiska kärleksliv. Ser du ett kärlekspar som går hand i hand, tänk tankar och meningar som ”Vad vackra de är tillsammans.” ”Va kärleksfullt det ser ut.” ”Åh va mysigt!” Gläds åt dem istället för att känna avund och saknad.

Övning – Sätt dig ner på en plats du känner dig trygg, en plats där du vet att du får vara ifred. Stäng av telefonen. Blunda och visualisera att du har en kärleksfull partner i ditt liv. Se allt ni gör tillsammans som om det redan är uppfyllt. Att ni lagar mat tillsammans. Tar långa promenader. Sitter uppkrupen i soffan och samtalar, för djupa och intressanta diskussioner med varandra. Hur han eller hon böjer sig fram och kysser dig. En hand på din kind. Sprakande ögonkontakt. Känn känslan. Va i känslan.

Längst ner på sidan får du lite information om hur jag tänker kring att visualisera… 


OM DU DROGS TILL KORT NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

BröllopDen här situationen involverar bröllop.

Har du en partner och går och drömmer om att gifta dig en dag? Detta kort visar att du kommer få din önskan uppfylld. Behåll tilliten och njut av livet tills ni båda är redo att ta det stora steget.

Är du singel och går och drömmer om att en dag få stå framme vid altaret tillsammans med mannen eller kvinnan som du älskar? Detta kort kan visa på att du kommer träffa din partner på ett bröllop som du är eller kommer att bli inbjuden till. Eller på en större fest, större tillställning där du kommer att uppleva någonting som leder till en ny romans.

Övning – Sätt dig ner på en plats du känner dig trygg, en plats där du vet att du får vara ifred. Stäng av telefonen. Blunda och visualisera och känn känslan från ett bröllop som du varit på, eller en romantisk bröllopsfilm som får dina egna bröllopsklockor att ringa.

Längst ner på sidan får du lite information om hur jag tänker kring att visualisera… 

Att visualisera är ett bra sätt för att komma i rätt sinnesstämning. Att hitta de glada, positiva, upplyftande, romantiska och bubblande känslorna inom oss själva. Attraktionslagen menar Lika attraherar lika. Tror du inte på attraktionslagen så har du i alla fall fått en stund av glädje, kärlekspirr, upprymdhet… beroende på vad du haft för positiv känsla under tiden du satt i din visualisering. Vilket i sin tur gör dig mer och mer fylld av en känsla av glädje, kärlekspirr eller upprymdhet ju mer du är i känslan.

Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna med dig av mina Pick a Card så andra också kan få ta del utav dem.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se 

Kram Anki