PICK A CARD

Dagens kort till veckans Pick a Card – GILDED TAROT av Ciro Marchetti.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

TRE I STAVAR

På kortet ser vi en person som står och blickar ut mot ett stilla vatten. Det finns endast några få lugna vågor på vattenytan, annars är det lugnt och stilla. Du har kommit en bit på vägen mot framgång, det finns dock lite mer arbete att göra. Men då vattnet känns lugnt så känner jag att det är en positiv rörelse framåt. Det som nu är i rullning är bara lycka och framgång som är på väg till dig.

Personen på bilden står också vänd ut mot skeppet. Är det något du har lämnat, något du sagt hej då till? Eller är det något som är på väg till dig? Något eller någon som du längtat efter? Oavsett vad det än är så är det bara goda saker som är på väg till dig, det jobbiga har varit. det är passé. Skepp eller en båt kan också symbolisera en inre eller yttre resa.

Tittar jag på kortet så fastnar jag för den gröna capen och den vita fiskmåsen. Grönt står för hjärtat, inre balans och harmoni. Vitt står för renhet och vitalitet.

Det här kortet pekar på att du verkligen ska känna och smaka på framgångsstegen som du nu har tagit. Men glöm inte att det än så länge endast är ett delmål, fortsätt att ta kontroll över situationen och bestäm dig för hur du vill att den ska fortsätta. Du är på rätt väg. Kanske kan du strukturera upp dina drömmar och mål i mindre delar så de blir mer överskådligt. Lättare att ta till sig. Kortet vill ändå uppmuntra dig att våga känna och smaka på framgångens sötma. Känn entusiasm och glädje över det som kommer. Va trygg i det.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

ÅTTA I BÄGARE

Säg hej då till det som har varit, till allt det gamla som inte längre för dig framåt. Säg hej då till det som du inte länge behöver i ditt liv. Det kan handla om situationer men lika väl om relationer.

På bilden ser vi en person vänd bort från alla bägare som ligger huller och buller i gräset. Fler bägare står dock upp, tolkar det som att du har mer styrka bakom din rygg än svaghet. Känn lekfullheten i livet, greppa ett hårt tag om gåstaven, släpp taget om det som har varit och gå framåt. Se möjligheterna som ligger framför dig. Även om du kanske just nu inte vet åt vilket håll du ska gå, månen och stjärnorna kommer att lysa upp din väg som du väljer att ta. Va trygg i det. Du har lärt dig av det som har varit, nu är det nya äventyr som väntar på dig

Kanske kan du ställa dig frågan – Vad vill JAG göra nu? Lyssna på det som kommer till dig, våga tro och utforska din fulla potential. Släpp masken över hur andra vill att du ska vara… va helt och hållet bara du!


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

RIDDARE I SVÄRD

Du vet vad du vill och också hur du ska nå ditt mål. Du känner kraft och mod, är impulsiv, energisk och redo för lite aktion i livet. Du är beredd på att göra massa saker, dina idéer bubblar fram och fort som attan ska det gå…på gott och ont.

Mitt råd till dig är, försök att inte vara så fokuserad över målet som du ser framför dig, vidga ditt synfält lite mer. Risken finns att du missar nya utvecklingar som har skett under tidens gång. Rusa inte in i någonting utan tänk gärna efter en eller ett par gånger till. Är det så att du är frustrerad över en person, kanske hamnat i en dispyt? Vänta några dagar med att föra en diskussion. Risken finns att du eller den andre personen kan såra med orden som sägs, mer än att rätta till missförståndet. (Även fast det inte är din eller den andres intention att såra.)

Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki