Då det är nymåne imorgon, 23 april, en tid för att fokusera på allt det som du vill ha in i ditt liv. Manifestera tillväxt och nyskapande, valde jag därför Moonology oracle cards som dagens Pick a Card kort. Titta på korten ovan. Vilket kort dras du till… ett, två eller tre?

PICK A CARD

Valde du kort nummer ett är detta kortet menat för dig:

Meditate and contemplate – New moon in Pisces. Meditera och begrunda – Nymåne i fiskarna. En ny start är på väg in i ditt liv som kommer med förvillande känslor. Ena minuten kan du känna det som om du svävar på rosa moln för att i nästa stund känna en sorts besvikelse ”Jaha, var det inte mer än så här…”…för att i nästa stund vara i de rosa molnen igen. Mycket känslor i omlopp, tankar om romantik och drömmar.

Här vill jag råda dig att lägga din logiska hjärna åt sidan och faktiskt lyssna på dina känslor. De finns där och kommer till dig av en anledning. Sätt dig ner i stillhet, gå inåt och ta till dig dina känslor. Lita på att det du får till dig är sanning.  Är det något som håller dig tillbaka av rädsla? Öppna då upp för något som är större än dig själv, våga lita på att du blir vägledd och att situationen kommer att läka.

Nymåne i fiskarna var den 23 februari. Minns tillbaka, var det något som hände då som idag kan få rätsida på dina känslor? Gör också en markering i din kalender för Nymånen i fiskarna 2021.


Valde du kort nummer två är detta kort menat för dig:

Bring love into the situation – New moon in Aquarius. Ta in kärleken i situationen – Nymåne i Vattumannen. Nu är det hög tid att sträva framåt. En förändring är på väg och det kan komma snabbt! Tro på dig själv, du vågar ta det där steget som du längtar efter.

Mitt råd är att gå in i situationen öppenhjärtligt och våga släpp det som har varit. Rör dig med kärlek och lätthet mot framtiden. Tänk utanför boxen, då kan en ny lösning komma din väg.

Nymåne i Vattumannen var den 24 januari. Minns tillbaka, var det något som hände då som idag kan få rätsida på dina idéer? Gör också en markering i din kalender för Nymånen i Vattumannen för 2021.


Valde du kort nummer tre är detta kort menat för dig:

Communication is key – New moon in GeminiKommunikation är nyckeln – Nymåne i Tvillingarna. En bra kommunikation lägger grunden för en framgångsrik relation. Oavsett om relationen handlar om din kärlekspartner, dina vänskapsrelationer, dina arbetskollegor eller din granne/grannar. Har du en situation i ditt liv som behöver lösas upp genom en diskussion så visar detta kort att nu finns det en bra grund för att få rätsida på problemet.

Mitt råd är att sudda bort eventuella hinder och se lösningarna istället. Kan du inte prata med personen finns alltid mejl, fysiskt handskrivna brev eller varför inte sms. det är dags att ta det där samtalet nu och berätta hur du tänker och känner.

Nymåne i Tvillingarna infaller den 22 maj, var extra vaksam då för att något positivt kan komma in. Kanske en nytändning i en gammal kärlek…

Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Det som faktiskt kändes lite speciellt just idag är att i huvudleken finns kort i alla månfaser, men alla tre kort som drogs idag, i denna Nymåneläggning var just endast Nymånekort. Min tolkning på det är att vi efter en svajjig tid går nu in i en stabilitet. Framåtgående händelser och Drömmar börjar komma in i våra liv. Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se 

Kram Anki