PICK A CARD

Dagens PICK A CARD – EVERYDAY WITCH TAROT.

Vill påminna om att alla mina pick a card är i underhållningssyfte. Mina readings är endast en vägledning och du ska alltid lyssna till din intuition och göra det som du känner är rätt för dig.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

ÅTTA I STAVAR

Saker och händelser är verkligen på gång nu! Känns det rörigt? Glöm inte bort att en ny början kan vara riktigt spännande…

Någonting har legat lite stilla och undangömt ett tag, men nu händer någonting så håll i hatten för här kan det gå undan!

Är det något som du själv har satt igång medvetet? Något som du verkligen vill få in i ditt liv? I så fall kan du låta allt snurra på av sig själv, låt det bara komma till dig även om du känner dig snurrig och helt yr på grund av att allt går så snabbt. Det här kortet är ett bra tecken på att det du önskar går din väg. Det är en framåtgående och upplyftande rörelse till att något fungerar till din fördel.

Eller känner du inte igen att det är du som satt något i rörelse? Att allt runt omkring dig snurrar på och du förstår inte vad det är som händer. Du gör som häxan på bilden, försöker vifta bort allt som snurrar på i tornadon. Det behöver nödvändigtvis inte vara något dålig i så fall. Lägg undan den viftande ”stressstaven”, sätt dig ner och fundera ett tag. Fråga dig själv vad du kan göra för att få det bästa av vad som händer kring dig, eller inom dig just nu. Jag tror att allt ha sin mening och det här kan vara en ny början på någonting som du behöver förändra i ditt liv. I vilken riktning vill du gå i ditt liv.

Du behöver inte ta några beslut just nu. För oftast när livet snurrar på från alla håll och kanter, betyder det att man inte ska ta några beslut. Men att man kan sätta sig ner, stilla sina tankar och fundera på: Varför händer det här just nu… Vart vill jag… Hur vill jag må, känna och tänka.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

RIDDARE I STAVAR

Passion, spänning och härliga äventyr ligger framför dig om du är modig nog att röra dig framåt, trots risken…

När riddare i stavar dyker upp betyder det oftast att antingen är det du som finns där för en vän, familjemedlem eller en kärlekspartner… eller så har du någon vid din sida, en familjemedlem, en vän eller en kärlekspartner som stöttar och pushar dig framåt.

Kortet pekar på äventyr, nyfikenhet, mod och glädje. Antingen är det du eller någon annan som är trygg att ha vid din/sin sida. Framåtgående energier. En känsla av att vilja möta framtiden tillsammans, även om vare sig du eller den vid din sida vet hur det kommer att gå. Ni känner passion för livet, ni vågar uttrycka er, leva!

En liten tanke bara…ibland kanske du/ni går all in, känner sån stark livsglädje och passion att du/ni glömmer bort att tänka. Jag menar inte att det är en dålig sak att våga ta ett steg framåt i livet men var då också medveten om att det kanske inte alltid blir som man vill. Men jag känner starkt att det här kortet vill säga dig att nu är det ändå dags att sluta planera och fundera och tänka igenom saker. Du eller ni har funderat tillräckligt länge nu. Gå framåt, våga rör dig i den riktning som du vill gå. Du har någon vid din sida, eller så finns du där bredvid någon annan. Var bara medveten om att det kanske finns en liten drake längst din resa, men tillsammans fixar ni det.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

ESS I MYNT

Det finns obegränsad potential för obegränsad framgång…

Det här kortet pekar på att bra saker som till exempel. Tur, glädje, möjligheter… you name it är på väg in i ditt liv. Hela kortet strålar av positivitet. Den unga häxan som med rak rygg och stolthet håller upp ett gyllene guldmynt. Solen som strålar bakom henne. Till och med katten ser rätt nöjd ut där han sitter och slickar sin tass, vid sin guldskål med ett oändlighetstecken.

Mynt brukar representera välstånd, karriär och hem så drogs du till detta kortet kan det starkt peka på att goda nyheter som innefattar dessa inriktingar är på väg nu. Men oavsett vad det än handlar om kan du vara ganska säker på att du har lycka framför dig nu. Att saker går i den riktning som du hoppas på.

Hade du en ja eller nej fråga i din tanke när du valde vilket kort du drogs åt idag, vill detta kort peka på ett rungande JA! Likaså om du drogs till fler kort i dagens pick a card, eftersom detta kortet kom upp sist så är det ett extra positivt kort för dig. It´s all good!


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki