PICK A CARD

Dagens val av lek till veckans Pick a Card – EVERYDAY WITCH ORACLE – av Deborah Blake och Elisabeth Alba.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

SPEAK YOUR MIND

Många utav oss har svårt att säga vad vi verkligen tänker eller känner, vår innersta sanning. Vi håller tillbaka orden på grund av osäkerhet eller på grund av rädsla för att säga något fel. ”Tänk om han eller hon inte håller med… Tänk om han eller hon förlöjligar det jag säger…”. Många är också tvärtom, pratar på allt för frimodigt och använder klumpiga ord utan en tanke på att orden kan såra. Men att säga sin sanning är också en av hörnstenarna i alla välfungerande relationer, vare sig det handlar om personliga relationer eller mer professionella relationer så som exempelvis i arbetslivet eller med någon myndighet. Så, att säga sin sanning och att tänka på hur du säger din sanning är värt en liten ansträngning för att få det rätt, oavsett hur svårt det än må vara.

Drogs du till detta kort så pekar det på att du nu måste göra din röst hörd, det är dags för dig att stå upp för din sanning. Minns tillbaka om du hamnat i en diskussion tillsammans med någon där du stod tyst även fast du hade något viktigt att säga? Hur gör du din röst hörd på din arbetsplats? I dina relationer?

Man kan tala på två olika sätt, artigt eller hårt argumenterande. Kärleksfullt argumenterande är mitt råd till dig, utan att för den skull förminska dina ord. Det är också viktigt att kunna höra och lyssna på vad någon annan säger, men återigen utan att för den skull förminska det du har att säga.

Om du har problem med att tala, försök att öva framför en spegel eller fråga en vän som du litar på. Titta på kortet som du drogs till och se hur dina ord sprider sig lika lätt som maskrosfröna personerna håller i sina händer.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

GROUND AND CENTER

Ibland snurrar livet på lite för fort. Olika distraktioner som drar oss åt alla håll och gärna ibland också samtidigt. Kontentan blir att ingenting blir gjort, eller så blir allting halvfärdigt… Ibland behöver vi bara stanna upp en sekund, centrera oss så vi kan stå starka och rotade oavsett vad vi än möter i livet.

Hur känner du just nu? Tankspridd och ofokuserad? För många bollar i luften? Om du drogs till detta kort pekar det på att du behöver grunda och centrera dig. Inte bara någon gång då och då när du har andan i halsen, utan gör detta som en daglig rutin.

Alla har vi olika sätt att hitta balansen och det är viktigt att du hittar ditt sätt som grundar och motiverar dig. Kanske yoga eller meditation fungerar för dig? Att vara ute i naturen, krama ett träd eller bara luta dig mot ett träd och blunda en stund. Titta på kortet som du drogs till. Ser du hur stilla och fridfull personen ser ut på bilden, hur katten ligger mjukt avslappnat. Föreställ dig hur du också står och tankar jordande energi.

Tips och förslag på olika enkla övningar hittar du HÄR.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

ACCEPT LOVE

Om du drogs till detta kort kan det peka på att du behöver arbeta med att acceptera kärlek från andra. Att känna att du är värd kärlek i ditt liv.

För många utav oss är det mycket lättare att ge kärlek än att ta emot. Att acceptera kärlek betyder att du tror att du är värd kärlek, men tyvärr alla tror inte att man är värd att älskas. Det kan också vara väldigt riskfyllt att öppna upp sig, att våga ta emot kärlek. Kanske har du blivit lämnad och övergiven tidigare? En relation som du känt väldigt mycket för men som plötsligt bara försvinner, det kan göra att du känner dig väldigt sårbar. Den starka passionen som kan uppstå i en relation kan bränna rejält, men trots det är fortfarande värt det, att våga känna sig älskad…

Att leva i relationer, oavsett om det handlar om en kärlekspartner eller en vänskaps- eller familjerelationer så handlar det om att ge och ta. Men kom ihåg, du behöver inte släppa in människor nära dig om du känner ett tvivel, om du känner att tillgivenheten inte är ärlig och ömsesidig. Men känner du att de du har omkring dig erbjuder kärlek öppet och ärligt, försök då att ta emot den kärleken som ges med ett öppet hjärta. För du förtjänar all kärlek i Universum precis som du är.

En övning du kan göra är: Sitt någonstans där du känner att du får vara helt ifred. Tänd ett rött eller rosa ljus, vitt ljus kan användas om du inte har något annat ljus hemma för stunden. Titta på lågan i några minuter och ta djupa andetag. Känn hur ditt hjärta öppnas upp mer och mer och hur ditt hjärta expanderar. Efter en stund, när du andas ut, skicka kärlek till alla de som du bryr dig om. När du andas in, ta in alla den kärlek som du känner att du får från andra. Har du svårt att hitta någon i din tanke som ger dig kärlek, upprepa då orden – Jag är värd all kärlek i Universum bara för att jag är jag. Gör denna övning så fort du känner dig ensam eller när du känner dig blockerad.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki