PICK A CARD

Dagens PICK A CARD – EVERYDAY WITCH TAROT av Deborah Blake. Och idag är det jag, Anki som tolkar till er.

Titta på bilden ovan. Vilket kort dras du till? Kortet med tomtepojken eller tomteflickan? Kanske dras du till båda?

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Vill påminna om att alla mina pick a card är i underhållningssyfte. Mina readings är endast en vägledning och du ska alltid lyssna till din intuition och göra det som du känner är rätt för dig. Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL KORTET MED TOMTEPOJKEN SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

RIDDARE I BÄGARE 

Jag följer vart mitt hjärta leder mig.

Den evige romantikern som ser glaset halvfullt än halvtomt. Han är verkligen uppe i det blå och sprider små kärleksfulla droppar vart han går. Ingenting är omöjligt. Allt är fantastiskt härligt och kärleksfullt!

Personen som det här kortet handlar om ser inga hinder i sin väg, som till exempel vad är det som simmar lite dolt under vattenytan… Det är ett liv med goda intentioner som ibland blundar för verkligheten, men vad gör det? Ibland tänker jag att det kan vara bra att blunda för verkligheten om det höjer dina energier, bara det finns kärlek och goda intentioner med i tanke och känsla. Personen som detta kort handlar om vill verkligen på djupet ha en kärleksfull förändring, och kämpar för att nå sina drömmar och mål, med ett glatt och öppet sinne.

I det här kortet ligger mycket passion och kärleksfulla förslag. Det behöver inte alltid betyda en kärleksrelation utan kan också betyda att det kommer in någon ny person i ditt liv nu, någon som sprider positiv energi. Någon som är omtänksam och glad. Någon som lyfter dina energier och får dig att må bra.

Om det finns någon som längtar efter en återförening så kan han eller hon vara på väg nu. Ett budskap om att kärlek är på väg till dig.

Passion är en underbar känsla att ha i sin kropp, meeeen var också lite uppmärksam… låt inte hela ditt hjärta ta över dina beslut och val av förändringar. Låt ditt huvud också få vara med på ett litet hörn…


OM DU DROGS TILL KORTET MED TOMTEFLICKAN SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

LYCKANS HJUL

Alla möjligheter ligger framför dig.

Det här kortet kommer till dig som en liten påminnelse om att vända dig inåt och reflektera över vad det är som gör dig lycklig. Följ din inre kompass och gör sånt du tycker om att göra. Har du många bollar i luften, kanske svårt att välja? Gör som häxan på bilden, snurra på hjulet och se vart det landar.

Jag ser också lyckans hjul som livets hjul där både ups and downs ingår. Viktigt är att komma ihåg att båda delarna är lika viktiga. Utan motgång får vi heller ingen förändring.

Du som valde detta kort har säkert haft mer motgångar än framgångar den sista tiden, så nu är det dags för dig att skörda allt det positiva som har kommit genom dina motgångar. Lyckans hjul visar att en förändring är på väg. Något händer i ditt liv som också kan komma in lite oväntat, som om något högre än oss har ett finger med i spelet. Något ödesbestämt. Men det kan också vara en konsekvens av våra tidigare handlingar som leder dig in i en annan riktning än den du är idag.

En liten heads up bara, ibland kommer lyckans hjul i vår väg för att göra dig påmind om att förändringar kommer att ske, ibland kanske inte alltid till något som du har förväntat dig och därför kanske ser det mer som en motgång. Men återigen, utan motgångar får vi heller ingen förändring. Nu är du ju lite förberedd också på ifall något sådant skulle hända.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki