PICK A CARD

Idag valde jag Ärkeänglarnas orakelkort och Thelema tarot som dagens Pick a Card kort. Titta på korten ovan. Vilket kort eller hög dras du till… ett, två eller tre? När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Kram Anki


OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Tarotkort – Stjärnan – ”Ser du stjärnan i det blå, allt du önskar kan du få” är en melodi som dök upp i huvudet när jag drog detta kort. Du har en stark kontakt med ditt själsliga jag. Våga se framåt! Visualisera och dröm dina önskningar. På bilden ser vi en kvinna som står i ett gnistrande vatten, och allt runt omkring henne gnistrar. Vatten står för känslor och jag tolkar att du är ett med dina känslor, du måste bara våga tro på dem. Tro på dig själv och dina visioner. Kvinnan lyfter också sitt bröst, sitt hjärtchakra upp mot den stora stjärnan på himlen. Ställ dig som kvinnan på bilden, ta ett djupt andetag och sänd ut din önskan ut till Universum!

Orakelkort – Tillbakablick I livet. Ärkeängel Jeremiel: ”Gör en inventering av ditt liv och bestäm dig för att förändra eller läka eventuella obalanser”. Titta på ditt liv och lyssna på din intuition. Vad/vem i ditt liv vill du rena bort? Vad/vem vill du behålla? Detta orakelkort tillsammans med tarotkortet stjärnan, visar att du får hjälp att hela gamla sår.


OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Tarot – Vagnen – Håll i hatten för här går det undan! Något som du länge har eftersträvat har nu hittat sin balans. Jag känner bara ett sånt härligt lyckorus när jag tittar på detta kort. Mannen i vagnen, hans överkropp ser jag som ett hjärta. Tolkar in detta som att du har kärleksfulla energier runt omkring dig och att du även själv är i bra kontakt med dina känslor. Är det något du går och funderar på? Tittar man på hästarna ser man Yin och Yang, balans och att deras väg är rak och tydlig. Nu är det dags att sluta fundera för du är på rätt väg! Kortet kan också visa på en kortare resa, inte långt från ditt hem utan mer en resa över dagen.

Orakelkort – Rensa omkring dig. Ärkeängel Jofiel: ”Rensa upp i röran, rena energin och använd Feng Shui”. Sätt dig ner och fundera på om det är något som du behöver rensa bort? Jag känner att du redan har rensat väldigt mycket i ditt liv…men då detta orakelkort dök upp så visar det på att det är något litet som ligger kvar och behöver rensas ut. Kanske räcker det med att öppna fönster i ditt hem och släppa ut stagnerad energi? Prova och se om det lättar.


OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Tarot – Riddare i svärd – Här är det full fart framåt! Du vet vad du vill och du är så redo för att rida ut mot ditt mål. I hjälmen kan man se två långa mjuka fjädrar. Fjädrarna sträcker sig upp mot himlen, du har hjälp från ovan. Du är beskyddad och vägledd. Hela kortet känns mjukt och behaglig. Tittar man närmare på kortet kan man också se tre fjärilar som dansar runt riddaren. Lätthet, smidighet och med full tillit till att allt blir precis som det ska. Du har styrkan inom dig och är samtidigt ödmjuk inför allt det som kommer att ske.

Orakelkort – Du är trygg. Ärkeängel Mikael: ”Jag skyddar dig mot lägre energier och jag beskyddar dig, dina nära och kära och ditt hem”. Precis som de två fjädrarna i hjälmen på riddaren i svärd visar, så är du beskyddad. Så även de som du har omkring dig, dina nära och kära. Ditt mål som du har siktat in dig på, släpp rädslan och känn istället kärleken som du har omkring dig. På kortet ser man hur Ärkeängel Mikael står på en guldskimrande väg, vägen är rak och segervis. Den är din väg.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna med dig av mina Pick a Card så andra också kan få ta del utav dem.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se 

Kram Anki