PICK A CARD

Dagens kort till veckans Pick a Card – OSHO ZEN TAROT.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


CELEBRATION – FIRANDE

Tre dansande kvinnor som dansar i vinden och i regnet. De struntar i att de blir blöta i både hår, hud och kläder utan de bara är, här och nu och njuter av livet. Lycka och glädje kommer inifrån och inte från yttre omständigheter. Det är du som väljer hur du vill uppleva livet.

Drogs du till detta kort så vill detta kort peka på att du blir mer och mer öppen för alla de härliga tillfällen som kommer in i ditt liv. Härliga tillfällen och möjligheter som är värt att fira. Ju mer du firar, ju mer positiv till livet du är, ju mer du sprider glädje inom dig och runt omkring så smittar det av sig till alla dina möten.

Skratta, dansa och känn tacksamhet över allt som är. Regnar det, gör som ett barn. Stanna till och plaska en stund i pölen och njut! Fira livet som pågår just här, just nu!


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

NARREN

Vågar du ta steget? Vågar du lita på att din intuition guidar dig rätt? En narr som lever ögonblick för ögonblick, inga tankar om det som har varit. På kortet kan vi se alla härliga färger som finns i vår färgrika palett, jag tolkar det som att han är i harmoni med allt som omger honom. I hans hand håller han en vit bukett, vitt symboliserar vitalitet och renhet. Ovanför hans huvud sprider hela Universum ut sig, och nedanför honom slingrar sig livets flod. Vågar du lita på Universums hjälp? Vågar du ta steget ut mot livets äventyr?

Valde du detta kort så vill kortet peka på att våga lita på din intuition. Din känsla av vad som känns rätt eller fel. Det kan finnas människor runt dig som tycker du är lite naiv, dåraktig. Människor som försöker styra in dig i den ”normala fyrkantiga världen” av hur man ”ska” vara och bete sig. Strunta i dom! Ha tillit att din intuition och dina tidigare erfarenheter leder dig rätt.

Hoppa ner i livets flod och lita på din inre känsla.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

PROJEKTIONER

Mannen och kvinnan i det här kortet står framför varandra, tittar in i varandras ögon utan att riktigt se en klar och tydlig bild. De projicerar en bild på varandra som de själva har skapat i sitt egna sinne. De ser sin sanning, det de önskar vara sant och det de tror är sina egna tankar och känslor, inte den andres.

Vi är alla människor och kan alla fastna i att projicera egna ”filmer” på situationer och människor som finns runt omkring oss. Ibland är det svårt att veta vilka känslor som tillhör oss själva och vilka känslor tillhör andra, vilket lätt skapar förvirring. Förvirringen uppstår då tankar och känslor plötsligt dyker upp från ingenstans som inte överensstämmer med våra egna tankar och känslor.

Drogs du till detta kort så pekar det på att det är sådana här projektioner som ligger och vibrerar i luften kring dig. Det finns människor som inte överensstämmer med din sanning. Det finns situationer som inte överensstämmer med din sanning. Backa ett steg när du känner dig förvirrad och fråga dig själv: Vems känslor och tankar tillhör detta? Ser du verkligheten som den är eller är det en självprojektion? Är det dina egna förväntningar, drömmar eller värderingar som ligger i luften…

En projektion kan vara klarsynt eller dömande, störande eller tröstande. Det kan vara ett skuggmoln som hindrar oss från att se verkligheten som den är.

Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki